Antena Meniu Search
x

Bianca, îngrozită de imaginile de la Bonfire, la Insula Iubirii: "Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta!”

Ultimele zile petrecute pe Insula iubirii sunt tot mai agitate şi mai complicate pentru participanţii la cel mai dur test de fidelitate.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 13:55

Emoţiile au explodat în vila fetelor, atunci când flacăra ispitei s-a aprins din nou şi le-a dat peste cap toate planurile, iar când credeau că Insula nu ii mai poate surprinde cu nimic, li s-a demonstrat că se înşală amarnic.

Zile fierbinţi, agitate şi complicate pe Insula Iubirii

Un nou bonfire i-a adus Biancăi imagini care au îngrozit-o pe concurenta Insula Iubirii: „Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici cu mine măcar!”. La ce s-a referit aceasta, telespectatorii pot afla urmărind cele mai noi episoada Insula Iubirii, joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Au fost zile fierbinţi, agitate şi complicate pe Insula Iubirii, cu distracţie şi tentaţii, pe de o parte, dar şi cu drame, deziluzii şi şocuri, pe de altă parte. În timp ce Ema vedea abia primul sărut şi făcea eforturi să nu se prăbuşească sub lovitura primită, Răzvan ajunsese deja foarte departe cu Daria.

Vezi mai multe detalii pe A1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » Bianca, îngrozită de imaginile de la Bonfire, la Insula Iubirii: "Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta!”