Antena Meniu Search
x

Cod roşu pe Insula Iubirii: „A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări şi tachinări!”. Ultima petrecere de pe insulă

Aseară, la Insula Iubirii, cel mai dur test de fidelitate i-a confruntat pe participanţi cu un eveniment unic în acest sezon: ispitele au nominalizat concurenţii despre care cred că nu au îmbrăţişat cu adevărat această experienţă.

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 11:27

Unul dintre cupluri va părăsi Insula Iubirii imediat ce va afla rezultatul voturilor, în vreme ce un ultim party din această aventură îi va purta pe protagonişti de la bucurie la tristeţe şi de la agonie la extaz.

Ultima petrecere va da frâu liber sentimentelor: „A fost o seară plină de momente pasionale, de sărutări şi de tachinări! O seară de eliberare!”, va mărturisi una dintre ispitele celui de-al şaptelea sezon. Cine sunt protagoniştii, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate astăzi şi mâine, de la 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

După o zi de neuitat pe Insula iubirii, presiunea uriaşă a alegerilor a trecut pe umerii ispitelor. La un bonfire special, acestea au fost nevoite să nominalizeze un cuplu pentru care testul se va termina înainte de final. Ca juraţi delegaţi de insulă, ispitele nu au voie să greşească. Cine va rămâne până la sfârșitul testului? Și cine va pleca înainte de finish? Insula le-a dat ispitelor toate informațiile ca să ia hotărârea corectă.

Mai multe detalii pe site-ul A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » Cod roşu pe Insula Iubirii: „A fost o seară plină de momente pasionale, sărutări şi tachinări!”. Ultima petrecere de pe insulă