Antena Meniu Search
x

Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate

Cuplurile de la Insula Iubirii au intrat, în forţă, în ultima săptămână de test. Evenimentele au început să se precipite tot mai mult, mai ales că testul se apropie de final şi întrebările cu care au pornit la drum primesc tot mai multe răspunsuri.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 14:01

Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate
Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate - Antena 1

Două relaţii s-au rupt deja, însă Insula a demonstrat de-a lungul timpului că oricând, totul se poate schimba.

Flacăra ispitei va face din nou lumină în vila fetelor, aducând veşti nedorite, în cadrul unui bonfire special. Pentru cine sunt veştile şi ce decizie va lua la rândul său, celălalt partener, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Presaţi de puţinul timp rămas, concurenţii Insula Iubirii îşi dau frâu liber trăirilor. Au început să experimenteze contracronometru, tocmai pentru ca nimic să nu rămână netrăit sau netestat.

Mai multe detalii pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Un bonfire special dă peste cap lucrurile pe Insula Iubirii, în ultima săptămână a celui mai dur test de fidelitate