Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mare de alb în centrul Bucureştiului! Cum a fost atmosfera la "Diner en Blanc"

Sute de oameni au dat curs invitaţiei la celebrul "Diner en Blanc". O petrecere exclusivistă, unde totul a fost de un alb imaculat. Conceptul landat pentru prima dată în România a adus muzică live, preparate alese şi multă eleganţă.

de Redactia Observator

la 25.08.2017 , 17:57

Sute de oameni au dat curs invitaţiei la celebrul "Diner en Blanc". O petrecere exclusivistă, unde totul a fost de un alb imaculat. Conceptul landat pentru prima dată în România a adus muzică live, preparate alese şi multă eleganţă.

Pe acorduri de vioară. Aşa a început seara albă din centrul Bucureştiului. Albă nu doar la figurat, ci şi la propriu. 

Sute de oameni au vrut să vadă cu ochii lor şi să simtă pe pielea lor ce înseamnă conceptul de "Le diner en blanc". Şi, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu trei decenii în Paris, au fost chemaţi la întâlnire în mijlocul oraşului. S-au întâlnit în mai multe puncte anunţate prin mail de organizatori. De acolo au fost preluaţi de liderii de grup şi ghidaţi către locul secret.

Vezi și

"Nu am ştiut locaţia, am avut un punct de întâlnire, de acolo echipa ne-a ghidat până aici şi a fost o surpriză totală", spune Xonia.

Pe acelaşi subiect

La evenimentul cu pretenţii, oaspeţii şi-au etalat cele mai alese ţinute.Toate albe, din cap până-n picioare. 

"Am rămas la această rochiţă pe care o aveam cu etichetă şi n-am purtat-o niciodată şi uite că a apărut evenimentul unde trebuia să port această rochie", a spus Gina Pistol.

Iar dacă unii au ales eleganţa, alţii au apelat la nonconformism. 

"Am vrut să rup rutina unei haine tradiţionale standard, şi am vrut să vin cu ceva mai aparte", mărturiseşte un bărbat costumat în fantomă.

Aparte a fost şi meniul, pregătit de un chef venezuelean. 

"Avem o mulţime de legume, salate cu peşte şi verdeţuri, porc la cuptor cu chimen. Avem de asemenea un platou cu brânzeturi şi aveam cremă de ciocolată albă. Vrem, de asemenea, să ne jucăm cu conceputul de alb şi nunanţe închise. Deci sper că oamenii se vor simţi bine în această seară", a spus bucătarul Franz Conde. 

Nu doar că s-au simţit bine, ci foarte bine. Şi asta a fost vizibil.

"E prima oară în viaţa mea când vin la o petrecere îmbrăcat total în alb. Pentru mine înseamnă puritatea", au fost cuvintele lui Flick, cunoscut ca domnul Rimă.

"White sensation am mai văzut, lucruri în alb am mai văzut, petreceri tematice în alb sau negru am mai văzut, dar conceptul ăsta ca un picnic în oraş nu s-a mai văzut", au fost laudele lui Dani Oţil.

"Albul înseamnă impecabil. Îmi place, eu gătesc impecabil, şi se potriveşte, cred", a spus Sorin Bontea.

Patrecerea exclusivistă a durat până la miezul nopţii. Iar organizatorii nu se opresc aici. Vor ca "Le diner en Blanc" să devină un eveniment cu tradiţie şi în România.

Conceptul a luat naştere în urmă cu trei decenii la Paris, atunci când un pictor celebru şi-a invitat prietenii la cină. Iar pentru a se regăsi, s-au îmbrăcat cu toţii în alb.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Mare de alb în centrul Bucureştiului! Cum a fost atmosfera la "Diner en Blanc"