Antena Meniu Search
x

A murit actorul Ken Kercheval, cunoscut pentru rolul Cliff Barnes din "Dallas"

Actorul american Ken Kercheval, cunoscut mai ales pentru rolul Cliff Barnes, din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 83 de ani.

de Redactia Observator

la 24.04.2019, 21:37

Actorul suferea de cancer la plămâni de mai mulţi ani
Ken Kercheval a murit de pneumonie la 83 de ani - Hollywood Reporter

Actorul american Ken Kercheval, cunoscut mai ales pentru rolul Cliff Barnes, din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 83 de ani.

Din primele informaţii reiese că actorul a murit la reşedinţa sa, din Clinton, Indiana. Conform Hollywood Reporter, Ken Kercheval a murit de pneumonie, deşi actorul se lupta de mulţi ani cu o formă rară de cancer la plămâni.

Ken Kercheval a făcut pasul de la Broadway la televiziune

A avut numeroase apariţii pe Broadway înainte de a-şi face debutul în televiziune, în anii '60, cu rolurile din "Naked City" şi "The Defenders".

Pe acelaşi subiect

Rămâne însă în amintirea tuturor graţie rolului Cliff Barnes, din serialul Dallas, care i-a adus două premii internaţionale şi alte cinci nominalizări.

Era considerat unul dintre principalii rivali ai lui J. R. Ewing, personaj principal interpretat de legendarul Larry Hagman.

De altfel, doar cei doi actori au apărut în fiecare dintre cele 12 sezoane filmate iniţial. Larry Hagman a apărut în 356 de episoade, iar Ken Kercheval a apărut în 342 de episoade, în timp ce alte staruri celebre au apărut în doar 327 de episoade, Patrick Duffy, sau 308 episoade, Linda Gray.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » A murit actorul Ken Kercheval, cunoscut pentru rolul Cliff Barnes din "Dallas"