Antena Meniu Search
x

Fanii serialului 'Tânăr şi neliniştit' sunt în doliu. Actorul Kristoff St John a fost găsit mort în casă

Fanii serialului 'Tânăr şi neliniştit' sunt în doliu după ce actorul Kristoff St John, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles.

Fanii serialului 'Tânăr şi neliniştit' sunt în doliu după ce actorul Kristoff St John, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles.

Actorul, cunsocut pentru rolul său din celebrul serial 'Tânăr şi neliniştit', şi-a pierdut viaţa ieri, 3 februarie, trupul său fiind găsit de un prieten.

Kristoff St John locuia în San Fernando Valley, o zonă din nord-vestul oraşului Los Angeles.

Potrivit presei internaţionale, poliţiştii nu au găsit urme de violenţă în casa actorului, iar o ipoteză luată în calcul este cea a consumului de alcool.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu doi ani, Kristoff St John a încercat să îşi pună capăt zilelor, după o depresie cumplită provocată de sinuciderea fiului său, în anul 2014.

Actorul din 'Tânăr şi neliniştit' a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles

Actorul a lăsat în urmă două fiice, Paris şi Lola, din cele două căsnicii.

Anul trecut, în septembrie, Kristoff St John s-a logodit cu modelul rus Ksenya Mikhaleva (25 de ani). Cei doi urmau să se căsătorească în acest an.

Kristoff St John a jucat rolul lui Neil Winters în serialul 'Tânăr şi neliniştit', difuzat pentru prima dată în anul 1991 şi a fost nominalizat de nouă ori pentru premiile Emmy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fanii serialului 'Tânăr şi neliniştit' sunt în doliu. Actorul Kristoff St John a fost găsit mort în casă