Antena Meniu Search
x

Actorul Isaac Kappy, cunoscut din "Thor", s-a sinucis la 42 de ani

Actorul Isaac Kappy, cunoscut din "Thor" şi "Terminator Salvation", s-a sinucis la 42 de ani, după ce s-a aruncat de pe un pod din Arizona.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.05.2019, 16:31

Actorul era cunoscut cu probleme psihice
Actorul de 42 de ani s-a sinucis - Instagram

Actorul Isaac Kappy, cunoscut din "Thor" şi "Terminator Salvation", s-a sinucis la 42 de ani, după ce s-a aruncat de pe un pod din Arizona.

Iniţial, actorul s-a aruncat în faţa unei maşini şi a fost lovit de autoturism, dar a scăpat cu răni uşoare. Pentru că planul nu i-a ieşit din prima, actorul s-a deplasat pe marginea podului şi s-a aruncat în gol, în ciuda intervenţiei unor martori care au încercat să-l salveze.

Actorul avea probleme psihice şi a decis să-şi pună capăt zilelor

Conform The Sun, Isaac Kappy era cunoscut drept un personaj cu probleme psihice. De altfel, el a lăsat pe propriul calculator un mesaj de adio tulburător.

Pe acelaşi subiect

Printre altele, Isaac a precizat că "nu am fost un tip ok. Am dezamăgit mulţi oameni. Am vândut droguri, am comis infracţiuni economice, am făcut datorii. Am abuzat de corpul meu cu ţigări, droguri şi alcool".

Mai mult, Isaac cere iertare lui Donald Trump şi lui Iisus Hristos, pentru că i-a trădat, şi recunoaşte că "această lecţie a venit mult prea târziu pentru mine, dar poate că inspiră pe alţii".

Actorul a sugrumat-o pe fiica lui Michael Jackson la o petrecere

Deşi a jucat în "Thor", alături de Chris Hemsworth, Anthony Hopkins sau Natalie Portman, şi în "Terminator Salvation", alături de Christian Bale şi Sam Worthington, Isaac Kappy a devenit mai degrabă celebru după ce a fost implicat anul trecut în două incidente.

A sugrumat-o pe Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, la o petrecere, şi l-a ameninţat cu moartea pe actorul Seth Green. Ambele incidente au fost date uitării după ce Isaac a acceptat să meargă la cursuri de consiliere psihologică.

Însă acest demers nu s-a încheiat cu rezultatul aşteptat, în cele din urmă actorul luând decizia de a se sinucide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Actorul Isaac Kappy, cunoscut din "Thor", s-a sinucis la 42 de ani