Antena Meniu Search
x

S-a aflat cauza morții actriței Margot Kidder. Starul din "Superman" a pierit în urma unei supradoze

Actriţa Margot Kidder, cunoscută pentru rolul Lois Lane din filmul "Superman", a murit în urma unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool, potrivit unui medic legist din Colorado.

Actriţa Margot Kidder, cunoscută pentru rolul Lois Lane din filmul "Superman", a murit în urma unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool, potrivit unui medic legist din Colorado.

Medicul legist din comitatul Park, Colorado, a afirmat că actriţa în vârstă de 69 de ani a murit "ca urmare a unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool". 

Într-o declaraţie comună a biroului medicului legist şi a familiei actriţei se arată că "cei care suferă de boli mintale, dependenţă şi/ sau gânduri suicidale să solicite consiliere şi tratament". 

Actriţa a devenit cunoscută când a jucat alături de Christopher Reeve în filmele din franciza "Superman", în anii 1970 şi 1980.  

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate şi a precizat că nu vor fi furnizate alte detalii. 

Actriţa, care suferea de tulburare bipolară, a vorbit pentru revista People în 1996 despre problemele ei de sănătate mintală şi a dezvăluit că a luat o supradoză la vârsta de 14 ani. Ea a acordat interviul la câteva zile după ce a dispărut, ajungând să trăiască pe străzi. 

Kidder, de origine canadiană, a murit pe 13 mai. 

În afară de primele patru filme din franciza "Superman", actriţa a mai jucat alături de Robert Redford în "The Great Waldo Pepper" şi cu Richard Pryor în "Some Kind of Hero".

Ea a apărut şi în serialul de televiziune "Smallville" (2004), inspirat de "Superman", interpretând un alt personaj.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » S-a aflat cauza morții actriței Margot Kidder. Starul din "Superman" a pierit în urma unei supradoze