Antena Meniu Search
x

Video Amintiri din copilăria actorilor din serialul Adela. Mara Oprea şi Alecsandru Dunaev au fost prezenţi în platoul Observator

Acţiunea se complică în serialul Adela. Noi episoade vă aşteaptă astăzi, de la ora 20.30, pe Antena. Între timp, îndrăgiţii actori Mara Oprea şi Alecsandru Dunaev au fost prezenţi în studioul Observator.

de Redactia Observator

la 06.05.2021, 15:33

Vezi și
  • Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Protagoniștii serialului Adela au depănat amintiri din copilărie în studioul Observator. Mara Oprea spune că baletul a jucat un rol foarte important în viaţa ei şi a ajutat-o foarte mult. 

Mara: Cred că cel mai important lucru pe care l-am dobândit în urma baletului a fost disciplina şi rigurozitatea şi conştionciozitatea pe care am căpătat-o pentru că îţi dă o altă postură. Pe mine m-a făcut să fiu mereu punctuală, să fiu mereu cu lucrurile bine pregătite dinainte şi asta mă linişteşte atunci când ştiu că ştiu ce am de făcut şi îm planific totul dinainte. 

Pe de altă parte, Alecsandru spune că nu a ştiut dintotdeauna că vrea să fie actor. Avea să afle acest lucru abia în clasa a XII-a. 

Alecsandru: Am chiulit la ora de desen în clasa a IX-a şi un coleg mi-a zis să merg la audiţii pentru trupa de teatru pentru că aveau nevoie d eun om. Uşor-uşor am cunoscut oameni şi în clasa a XII-a mi-am dat seama că vreau să fac teatru. 

Pe acelaşi subiect

Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1

Imediat dupã Observator continuã poveştile extraordinare de viaţã din cele mai noi episoade ale serialului Adela. Mãrturisiri emoţionante, suspans, răsturnări de situaţii, dar şi dezvăluiri care schimbă destine, toate acestea vor putea fi urmărite de telespectatori în această seară, la Antena 1.

Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Adela, urmărind conturile oficiale de social media ale serialului. Totodată, imediat după difuzare, pe site-ul a1.ro Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman le dau întâlnire urmăritorilor într-un nou episod al proiectului Adela - Tot ce nu se vede. Cu ajutorul lor, telespectatorii vor avea ocazia să "meargă" pe platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor. Tot ce nu se vede în serial şi tot ce nu se ştie despre actori, aceştia pot descoperi în seria de episoade online Adela.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Amintiri din copilăria actorilor din serialul Adela. Mara Oprea şi Alecsandru Dunaev au fost prezenţi în platoul Observator