Video

La poveşti cu actorii din serialul Adela. Alina Florescu se pregăteşte de un rol mai important

De Redactia Observator.
Publicat: 15.04.2021, 14:15.
Actualizat: 15.04.2021, 14:15

În seara aceasta după Observator, serialul Adela vă aduce noi poveşti de viaţă, mărturisiri emoţionate, suspans, dar şi dezvăluiri care schimbă destine. Actriţa Alina Florescu a fost pentru prima dată prezentă în platoul Observator şi ne-a dat mai multe detalii din culise.

În Adela, Alina Florescu joacă rolul Laurei şi face parte din gaşca celor care îi vor purta pe telespectatori în viaţa de mahala, loc în care a crescut şi protagonista serialului. Laura este o fată muncitoare, cu suflet bun, care îşi doreşte să scape din mahala.

Alina Florescu nu este la prima interacţiune cu echipa condusă de Ruxandra Ion. Ea a mai făcut parte şi din distribuţia serialului Sacrificiul.

Citește și:

Iar personajul Laurei va trece într-un plan mai important în serial.

Alina Florecu: La filmări este foarte bine, am mai lucrat cu echipa aceasta, a fost o revedere plăcută. Laura este o domnişoară harnică, stăpâne pe ea, are încredere şi ştie ce vrea de la viaţă şi luptă pentru asta. De obicei rutina mea după o zi de filmare este să ajung acasă şi să mânănc ceva. Simt nevoia să mânănc o prăjitură şi să mă uit la un film sau la un serial.

Cum va evolua povestea Laurei, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.