Antena Meniu Search
x

Video La poveşti cu actorii din serialul Adela. Alina Florescu se pregăteşte de un rol mai important

În seara aceasta după Observator, serialul Adela vă aduce noi poveşti de viaţă, mărturisiri emoţionate, suspans, dar şi dezvăluiri care schimbă destine. Actriţa Alina Florescu a fost pentru prima dată prezentă în platoul Observator şi ne-a dat mai multe detalii din culise.

de Redactia Observator

la 15.04.2021, 14:15

Vezi și
  • Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Două episoade noi din serialul Adela, în această seară
  • Alina Florescu, omul din spatele personajului

În Adela, Alina Florescu joacă rolul Laurei şi face parte din gaşca celor care îi vor purta pe telespectatori în viaţa de mahala, loc în care a crescut şi protagonista serialului. Laura este o fată muncitoare, cu suflet bun, care îşi doreşte să scape din mahala. 

Alina Florescu nu este la prima interacţiune cu echipa condusă de Ruxandra Ion. Ea a mai făcut parte şi din distribuţia serialului Sacrificiul. 

Iar personajul Laurei va trece într-un plan mai important în serial. 

Alina Florecu: La filmări este foarte bine, am mai lucrat cu echipa aceasta, a fost o revedere plăcută. Laura este o domnişoară harnică, stăpâne pe ea, are încredere şi ştie ce vrea de la viaţă şi luptă pentru asta. De obicei rutina mea după o zi de filmare este să ajung acasă şi să mânănc ceva. Simt nevoia să mânănc o prăjitură şi să mă uit la un film sau la un serial. 

Cum va evolua povestea Laurei, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » La poveşti cu actorii din serialul Adela. Alina Florescu se pregăteşte de un rol mai important