Antena Meniu Search
x

Video Angelia Jolie a cerut ordin de protecție împotriva lui Brad Pitt. Ar fi atuncat bere și vin pe ea, la o ceartă în avionul privat

Angelina Jolie a cerut un ordin de protecţie împotriva fostului ei soţ. Actriţa a întocmit un raport de peste 100 de pagini, referitor la comportamentul violent al lui Brad Pitt. Încă de la divorţul din 2016, Angelina a declarat de mai multe ori că fostul partener era agresiv cu ea şi copiii lor. Momentul care a dus la separarea definitivă a celor doi a fost când Brad Pitt a îmbrâncit-o pe actriţă şi i-a aruncat bere şi vin în faţă, în timpul unui zbor cu avionul familiei. 

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 22:39

Vezi și

În octombrie anul trecut, actriţa Angelina Jolie l-a acuzat pe fostul său soţ Brad Pitt că "l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul", în timpul unei dispute care a avut loc într-un avion privat în 2016. 

Cele două vedete de la Hollywood s-au despărţit în acel an, iar de atunci procedurile de divorţ s-au împotmolit în lungi bătălii juridice, inclusiv în ceea ce priveşte custodia copiilor lor şi vânzarea unui domeniu viticol din sudul Franţei, transmite news.ro.

Angelia Jolie a detaliat o ceartă violentă cu Brad Pitt, în septembrie 2016

Brad Pitt "l-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul" şi, de asemenea, "a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o" înainte de a o "împinge de peretele toaletei", unde începuse cearta, potrivit documentelor înaintate de actriță. 

În timpul confruntării, actorul, care i-a reproşat soţiei sale că este "prea obedientă" cu odraslele lor, a "turnat bere" pe fosta sa soţie şi "bere şi vin roşu pe copii". În timpul disputei, "unul dintre copii i-a luat apărarea verbală" mamei sale.  

Brad Pitt "s-a năpustit apoi asupra propriului copil", potrivit documentelor, iar actriţa "l-a apucat din spate pentru a-l opri". "Copiii au stat în cale", se arată în document. Apoi, actorul "l-a strangulat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă". Unii "i-au cerut să se oprească", alţii "au plâns". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Angelia Jolie a cerut ordin de protecție împotriva lui Brad Pitt. Ar fi atuncat bere și vin pe ea, la o ceartă în avionul privat