Antena Meniu Search
x

Video Brad Pitt, dezvăluiri despre scenele fierbinţi din filme şi primele roluri din carieră

La 59 de ani, Brad Pitt se bucură din plin de viaţă: a descoperit dansul, după cum a mărturisit într-un interviu pentru o revistă de modă americană. Actorul a povestit care au fost, de fapt, cele mai intense momente filmate din carieră.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 10.01.2023, 21:26

Vezi și

Relaxat şi plin de energie. Aşa a apărut Brad Pitt în cel mai recent interviu acordat unei reviste de modă din America. Unul dintre motive: legendarul actor şi-a găsit o nouă pasiune. "Dansul a devenit o parte din viitorul meu. Sau din prezentul meu. Din viaţă, în general. Mă bucur de dans în ultima vreme. Încerc să găsesc muzica în timpul zilei", mărturiseşte Brad Pitt.

Brad Pitt, dezvăluiri despre scenele fierbinţi din filme

Tot cu zâmbetul pe buze, Brad Pitt şi-a amintit şi de primele roluri din carieră. Prima scenă de dragoste "a fost în Dallas. A trebuit să mă rostogolesc într-o grămadă de fân". Rolul care l-a pus pe lista marilor studiouri de la Hollywood a fost cel din "Thelma şi Louise", pe care nu l-a obţinut însă din prima.  

"A trecut prin alţi doi actori. Am crezut că sunt potrivit pentru rol. Şi atunci când nu l-am primit, am zis: Cred că este... altceva. Nici după a doua probă nu l-am primit. Şi am zis: Bine, mergem mai departe! Şi apoi s-a întâmplat din nou. Cred că din a treia a fost", povesteşte Brad Pitt.  

La 59 de ani, Brad Pitt are un început de an perfect. Filmul "Babylon" se bucură de un succes imens, iar starul pare să fi trecut peste divorţul cu scandal de Angelina Jolie. Are o nouă iubită, Ines de Ramon, o tânără braziliancă în vârstă de 29 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Brad Pitt, dezvăluiri despre scenele fierbinţi din filme şi primele roluri din carieră