Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie, afectată profund de divorțul de Brad Pitt

La Hollywood, dramele se ţin lanţ, iar Angelina Jolie vorbeşte pentru prima oară despre propria suferinţă. Divorţul de Brad Pitt a afectat-o profund. În primul interviu de după despărţire, actriţa spune că Brad va rămâne pentru totdeauna partea din familia ei.

Vezi și

La Hollywood, dramele se ţin lanţ, iar Angelina Jolie vorbeşte pentru prima oară despre propria suferinţă. Divorţul de Brad Pitt a afectat-o profund. În primul interviu de după despărţire, actriţa spune că Brad va rămâne pentru totdeauna partea din familia ei.

La şase luni de la despărţirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a vorbit pentru prima oară despre drama prin care trece. Tulburată, îmbrăcată lejer şi fără niciun pic de machiaj, actriţa a dezvăluit că divorţul o afectează. 

-A fost o perioadă dificilă. Dar suntem o familie şi întotdeauna vom fi o familie şi vom trece şi peste asta. Şi cu siguranţă vom fi o familie mai puternică. Doar că nu doresc să intru în prea multe amănunte. 

Angelina nu a intrat în niciun detaliu legat de condiţiile divorţului. A vorbit cu multă dragoste, în schimb, despre copiii ei. Trei naturali, trei adoptaţi. 

Pe acelaşi subiect

-Prioritatea mea sunt copiii mei, copiii noştri, şi mă concentrez să trecem peste acest moment. Repet. Suntem şi vom fi mereu o familie. 

Cât priveşte planurile de viitor ale frumoasei actriţe şi totodată regizor... Angelina a şi glumit. 

-În cinci ani de acum încolo...Toţi copiii mei vor fi adolescenţi, până atunci? Da, toţi vor fi adolescenţi. Păi atunci sper că voi mai fi în stare să stau în picioare. Peste 5 ani vreau să călătoresc în jurul lumii ca să-mi vizitez copiii cu speranţa că vor fi fericiţi şi vor realiza lucruri interesante. Mi-i imaginez în diferite părţi ale lumii. 

Angelina, în vârstă de 41 de ani, a dat detalii şi despre cine îi ţine companie noaptea. 

-La acest moment, toată lumea e în camera mea. Dorm cu doi hamsteri, doi câini şi doi copii. E minunat, dar de obicei mă trezesc şi încerc să îmi dau seama cine scoate câinii afară, cine începe să pregătească plăcintele, dacă toţi s-au spălat pe dinţi. 

Angelina Jolie şi cei şase copii au făcut furori, în Cambogia, la premiera celui mai recent film al actriţei: "First They Killed My Father." Cu toţii au fost primiţi în audienţă de regele cambodgian. 

Pe Angelina o leagă multe de Asia. Doi dintre fiii săi adoptaţi s-au născut pe acest continent: Madoxx în Cambodgia, iar Pax - în Vietnam. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie, afectată profund de divorțul de Brad Pitt