Antena Meniu Search
x

Vă lăudați cu o viață sexuală intensă? Ar trebui să vă mai gândiți, avertizează unii

În timp ce majoritatea cuplurilor cred că sexul des este cheia unei relaţii de durată. de succes, experţii spun că lucrurile nu stau chiar asa. 

În timp ce majoritatea cuplurilor cred că sexul des este cheia unei relaţii de durată. de succes, experţii spun că lucrurile nu stau chiar asa. 

Un sexolog australian citat de The Sun susţine că deşi, într-adevăr, partidele regulate de sex sunt importante şi ar trebui să constituie o prioritate, cuplurile au nevoie şi de "pauze de sex".

Potrivit acestuia, ele sunt folositoare din cauza presiunii puse de societate pe importanţa experienţelor sexuale aventuroase sau "picante", în detrimentul conexiunii cu partenerul.

Sexologul a explicat că multe cupluri fac sex mai des decât ar vrea, iar atunci au parte "de mai mult sex care nu este neapărat plăcut, decât de mai puţin sex, dar de calitate".

Pe acelaşi subiect

Specialistul este, de asemenea, de părere că partenerii ar trebui să se depărteze de mentalitatea "50 Shades of Gray". 

Ea este de părere, că mai ales la începutul unei relaţii, cuplurile ar trebui să se concentreze pe obţinerea apropierii emoţionale şi să lase deoparte fanteziile sexuale "picante".

 Citeşte şi: Papagalul Einstein a devenit VIRAL pe internet. Pasărea, în vârstă de 30 de ani, ştie mai mult de două sute de sunete FOTO şi VIDEO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Vă lăudați cu o viață sexuală intensă? Ar trebui să vă mai gândiți, avertizează unii