Antena Meniu Search
x

Bărbatul cu 1000 de femei! Cum se distra Hugh Hefner în anii săi de glorie. IMAGINI de arhivă cu creatorul Playboy

Hugh Marston Hefner, fondatorul imperiului Playboy, a murit miercuri seara, din cauza naturale, în locuinţa sa. Simbolul american avea 91 de ani.

Hugh Marston Hefner, fondatorul imperiului Playboy, a murit miercuri seara, din cauza naturale, în locuinţa sa. Simbolul american avea 91 de ani.

Cunoscut pentru costumaţia extravagantă şi pentru atitudinea hedonistă, Hefner a fost unul dintre promotorii revoluţiei sexuale din anii '50. El este creditat pentru că a spart tabuul privind discuţiile despre relaţiile sexuale în SUA şi în întreaga lume. 

În 1953, când statele SUA puteau interzice legal contraceptivele, iar cuvântul “însărcinată” nu era permis într-unul dintre cele mai urmărite seriale de televiziune, “I love Lucy”, Hefner a publicat primul număr din Playboy, cu fotografii nud cu Marilyn Monroe (făcute cu ani înainte) şi cu o promisiune editorială pentru „umor, rafinament şi condimente”.

Pe acelaşi subiect

În 1966, Hefner a declarat că Playboy a fost rezultatul fanteziilor sale de adolescent. "Ceea ce am creat a fost rodul fanteziilor și viselor mele de adolescent. Am încercat să redefinesc ce însemna la acea vreme să fii un bărbat tânăr, modern și fără obligații", a declarat Hefner într-un interviu pentru CNN.

El şi-a construit un imperiu multimediat din cluburi, vile, filme şi televiziune, toate având ca simbol femei cu papion, în costume de iepuraş.

Întrebat de The New York Times, în 1992, de ce este cel mai mândru, Hefner a răspuns: “De faptul că am schimbat atitudinile faţă de sex. Faptul că oamenii drăguţi pot trăi împreună acum. Faptul că am decontaminat noţiunea de sex premarital. Acest lucru îmi oferă o mare statisfacţie”.

În 2013, într-un interviu pentru Esquire, Hugh Hefner a recunoscut că numărul partenerelor sale a fost de peste o mie, număr limitat de perioadele în care a fost însurat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bărbatul cu 1000 de femei! Cum se distra Hugh Hefner în anii săi de glorie. IMAGINI de arhivă cu creatorul Playboy