Antena Meniu Search
x

Cu buza umflată! Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner nu va moșteni NIMIC după moartea fondatorului Playboy. Cum va fi împărțită averea

Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner nu va moșteni NIMIC după moartea fondatorului Playboy, scrie Daily Mirror.

Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner nu va moșteni nimic după moartea fondatorului Playboy, scrie Daily Mirror.

Potrivit sursei citate, Crystal Harris, cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner, a semnat un contract prenupțial "de fier" și nici nu a fost trecută în testamentul soțului ei. Crystal a devenit soția lui Hefner în 2012, când avea 26 de ani, iar fondatorul Playboy 86 de ani.

Potrivit unor surse, Crystal Harris va avea parte însă de "îngrijire", însă nu se va putea bucura de zecile de milioane din averea patronului Playboy.

Pe acelaşi subiect

Publicația US Weekly a scris, în 2013, că averea de 43 de milioane de dolari a omului de afaceri va fi împărțită între cei patru copii ai lui, Universitatea din California de Sud, precum și diverse fundații de caritate, pe care starul american le-a sprijinit de-a lungul timpului.

Hugh Hefner s-a lăudat că numărul partenerelor sale a fost de peste o mie

Viața personală a lui Hugh Hefner poate fi caracterizată, în principal, prin două cuvinte: hedonism și controversă. 

În 1949, s-a căsătorit cu Mildred Williams, cu care a avut doi copii: Christie (născută în 1952) și David (1955). Relația lui Hugh cu Mildred a fost una tumultoasă, după ce aceasta i s-a confesat că îl înșelase. Au divorțat în 1959.

În 1985, la 59 de ani, timp în care a avut relații cu numeroase femei prezente în pictorialele Playboy și a dat nenumărate petreceri deocheate la reședința sa, faimoasa Playboy Mansion din California, Hefner a suferit un infarct minor. În acel moment, a hotărât să ''o ia mai ușor'', retrăgându-se, treptat, și de la conducerea imperiului media Playboy. De acesta a început să se îngrijească fiica sa, Christie.

Totuși, aventurile amoroase nu aveau să se oprească, cu totul, aici. În 1988, s-a căsătorit cu Kimberley Conrad, una din modelele Playboy, cu care a avut doi copii: Marston (născut în 1990) și Cooper Bradford (1991). Hugh și Kimberley s-au separat în 1998, dar divorțul s-a finalizat de abia în martie 2010.

După alți șapte ani, timp în care ''principala prietenă'' a lui Hefner a fost Holly Madison, acesta s-a logodit cu Crystal Harris.

Însă nunta nu avea să aibă loc la data stabilită, deoarece cu cinci zile înainte, Crystal a rupt logodna, la 14 iunie 2011. Situația a fost cu atât mai delicată cu cât evenimentul fusese deja anunțat pe coperta Playboy, care ajunsese pe piață.

Totul s-a terminat cu bine însă, căci cei doi s-au căsătorit la 31 decembrie 2012. Mirele avea 86 de ani, iar mireasa — 26.

Crystal s-a remarcat la un moment dat după ce l-a pus într-o luminp proastă pe cel care a creat cea mai citită revistă pentru bărbați din toate timpurile. Ea a declarat cu nonșalanță că ar fi făcut sex cu Hefner o singură dată, și că actul sexual a dura doar ''două secunde''.

"Apoi, am trecut peste asta. Eram: ''Ahhh''. Am trecut peste asta", a mărturisit tânăra.

De cealaltă parte, Hefner a susținut că diferența de 60 de ani între el și cea de-a treia soție nu reprezinta o problemă: "Diferența dramatică dintre mine și Crystal nu are nicio importanță. Cât timp mai am de trăit, vreau să-l petrec alături de ea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cu buza umflată! Cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner nu va moșteni NIMIC după moartea fondatorului Playboy. Cum va fi împărțită averea