Antena Meniu Search
x

Live Video Chefi la cuţite. Surprize între finaliștii sezonului 8. Cristi Boca a ratat prezența în finală

Sorin Bontea a declarat că este cel mai dificil sezon Chefi la cuțite de până acum, după ce chefii au fost puși în fața unei situații în premieră: doi semifinaliști s-au aflat la egalitate în lupta pentru ultimul loc din finala sezonului 8.

Chefi la cuţite. Află în această seară care sunt finaliştii sezonului 8
Chefi la cuţite. Află în această seară care sunt finaliştii sezonului 8
  • Urmăreşte finala Chefi la cuţite, miercuri seară, de la 20:30, pe Antena 1
  • Pentru ultimul loc în finală, doi concurenți s-au aflat la egalitate de puncte
  • Chef Florin Dumitrescu a dat votul decisiv

Ultima probă a semifinalei Chefi la cuțite i-a pus pe mulți concurenți în dificultate.

După zeci de bătălii culinare și un sezon 8 plin de sare și piper, cei nouă concurenți rămași în competiția „Chefi la cuțite” s-au reîntâlnit cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în platoul emisiunii, pentru a afla deznodământul.

Cine s-a calificat în finala Chefi la cuțite

Chefii au ales câte un preparat pe care își doreau să îl consume și, în funcție de tragerea la sorți, concurenții au trebuit să le pregătească câte un dish.

A fost un test care a scos esența talentului din fiecare participant. Tehnica și abordarea trebuiau să fie ireproșabile pentru a câștiga un loc în marea finală.

După ce s-a calculat nota finală, frumoasa Gina Pistol a anunțat cine a obținut cel mai mare punctaj și cine devine astfel primul finalist „Chefi la cuțite”, în sezonul 8. 

Chef Dumitrescu a avut parte de o bucurie imensă când a aflat că Roxana Blenche este prima finalistă. „Doamne, o gură de aer proaspăt după atâția ani! Din sezonul șase nu am mai avut om în finală!”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Bucurie și pentru Sorin Bontea, pentru că Ionuț Belei, cuțitul de aur din preselecții, a fost anunțat drept al doilea finalist.

Egalitate pentru ultimul loc în finala Chefi la cuțite

În urma punctajului, doi concurenți s-au aflat la egalitate în lupta pentru ultimul loc în finală: Paul Maxim (echipa lui chef Scărlătescu) și Maria Șandru (echipa lui chef Bontea).

„Avem o egalitate. Asta nu s-a mai întâmplat niciodată. Și chefii vor fi puși într-o situație în care n-au mai fost niciodată, dar nu am cum să-i salvez de această situație. Nimeni nu poate hotărî în locul lor. Trebuie să se gândească strict la parcursul lor. După ce voi spune numele celor doi îi voi trimite pe chefi să discute despre asta”, a dezvăluit Gina Pistol.

Deși toată lumea spera ca fiecare chef să aibă în finală câte un reprezentant, câștigătorul ultimului loc în finală este Maria Șandru.

Marele învins al semifinalei a fost Cristi Boca. „Am lucrat foarte mult pentru acest moment, dar nu poți fi pregătit mereu 100%”, a declarat Cristi la final, după ce a clacat în una dintre probe. „E foarte greu să accepți așa ceva”.

Vezi cum s-au desfăşurat primele două probe ale semifinalei Chefi la cuţite.

Prima zi a semifinalelor, lider de audiență

Luni seara, telespectatorii au fost cu ochii pe semifinala de la Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 11.3 puncte de rating și o cotă de piață de 32.5%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.9 puncte de rating și 19.7% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 10.2 puncte de rating si 23.5 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D a obținut 6.2 puncte de rating și 14.3 procente cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 10.9 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea a obținut o medie de 8.1 puncte de rating și 17.4 procente cotă de piașă . În minutul de aur al emisiunii, 22.14, peste 2.3 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

Urmărește miercuri, de la 20:30, finala Chefi la cuțite, live pe Antena 1. Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionuț Belei se vor bate pentru victorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Chefi la cuţite. Surprize între finaliștii sezonului 8. Cristi Boca a ratat prezența în finală