Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite - sezonul 8. Lacrimi, surprize și emoții în semifinala show-ului culinar

Chefi la cuțite și-a aflat finaliștii din sezonul 8, după o semifinală fără precedent în cele 7 sezoane de până acum, chefii având fiecare câte 3 concurenți care s-au luptat pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală.

Semifinaliştii lui Chef Scărlătescu, în sezonul 8 din Chefi la cuţite
Semifinaliştii lui Chef Scărlătescu, în sezonul 8 din Chefi la cuţite
  • Marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 are loc miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1

La Chefi la cuţite - sezonul 8, egalitatea numerică dintre concurenţii ajunşi în semifinale a pus și mai multe paie pe focul orgoliilor, iar tensiunea a atins cote de neimaginat.

La prima probă de gătit din semifinală, concurenții au primit misiunea de-a privi atent cele trei farfurii pregătite de jurații emisiunii „Chefi la cuțite” și au fost puși să le reproducă. Sorin Bontea a ales să facă o rețetă de cod, Florin Dumitrescu a făcut o rețetă pe bază de slănină și Cătălin Scărlătescu a prezentat o farfurie pe bază de halibut. 

Timpul alocat gătitului a fost de șaizeci de minute și, la final, semifinaliștii au așezat farfuriile pe bandă și au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de jurați.

Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a lăudat-o pe Roxana Blenche pentru modul în care a gătit, dar l-a criticat pe Kani (Andrei Hîncu).

Ce rețete au gătit concurenții în semifinala Chefi la cuțite

În a doua probă a semifinalei "Chefi la cuțite", cele trei echipe au trebuit să pregătească, împreună cu rudele lor, un preparat care să amintească de „gustul de acasă”.

Vezi pe A1.ro ce rețete au gătit concurenții alături de rudelel lor.

Marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 are loc miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Citește și:

Cine a jurizat semifinala Chefi la cuţite

Semifinala a avut 3 probe de foc, una mai surprinzătoare decât cealaltă.

Concurenții au fost copleșiți de emoții, astfel încât la un moment dat abia au mai putut găti din cauza lacrimilor.

Juriul a fost şi el unul special în acest moment al concursului, format din comedianți și actori de comedie. Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu au fost cei care au decis finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 8.

La a doua probă de gătit, semifinaliștii au fost jurizați de concurenții din sezonul anterior.

Astfel am putut să-i revedem în platou pe Răzvan Babană, Amalia Bellantoni (Sicilianca), Paul Mino, Alexandru Popa, Alexandru Comerzan, primărița Irina Ionescu și pe mulți alți bucătari, îndrăgiți de fanii emisiunii „Chefi la cuțite”.

Au intrat în luptă Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Chefi la cuțite - sezonul 8. Lacrimi, surprize și emoții în semifinala show-ului culinar