Antena Meniu Search
x

Codin Maticiuc va deveni tată de fată peste câteva săptămâni: 'Fiica mea va purta numele mamei mele'

Codin Maticiuc, unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Capitalei, va deveni tată în această primăvară. Nelipsit de la petreceri şi cunoscut ca şi 'crai de Dorobanţi', Codin îşi va schimba complet viaţa la începutul lunii aprilie.

de Redactia Observator

la 07.03.2019, 14:05

Vezi și

Codin Maticiuc, unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Capitalei, va deveni tată în această primăvară. Nelipsit de la petreceri şi cunoscut ca şi 'crai de Dorobanţi', Codin îşi va schimba complet viaţa la începutul lunii aprilie.

Prin 2003, un personaj apărea din ce în ce mai des în paginile tabloidelor. Imaginea conturată în presa de atunci ne descrie un... 'crai de Dorobanţi'.

Un băiat cu chef de distracţie, bani şi... vino-ncoace, dacă ar fi să judecăm după multele cuceriri care i-au fost trecute în cont, în varianta print sau online. Brutal de sincer, Codin nu face nimic să îndulcească portretul.

Dimpotrivă, se afişează în continuare la petreceri ostentativ, cu băuturi scumpe, găşti de băieţi cu bani, la braţul femeilor frumoase şi, în general celebre.

Pe acelaşi subiect

Printre doamnele şi domnişoarele care i-ar fi trecut prin... viaţă sunt solista Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu, Anna Lesko, Gina Pistol,  fotomodelul Corina Zugravu, fostele vedete tv Rodica Miron şi Raluca Lăzăruţ. Şi lista e mai lungă de atât...

În 2014, primul şoc. Codin Maticiuc scrie o carte. Nu se dezminte. Nu e o carte filosofică. Sub titlul 'Consumatorul de suflete', face dezvăluiri picante din viaţa personală. Nu dă nume, desigur, dar nu lipsesc scenele nerecomandate pudibonzilor.

Şi totuşi, aşa cum au apreciat cei care semnează prefaţa cărţii şi ulterior mulţi alţii, în paginile ei este mult mai mult decât pare.

Cam un an mai târziu, în presă încep să apară şi alte episoade ale serialului Maticiuc. Laturi ale personajului, mai puţin cunoscute şi... neaşteptate, la acea vreme.

Codin Maticiuc este tată pentru... sute de copii. Are un orfelinat primit ca un fel de moştenire de la părinţii lui. Zeci de copii trăiesc acolo şi alte zeci vin zilnic să primească o masă caldă.

Dar, cum spuneam, e un serial în multe episoade, aşa că deocamdată scurtăm povestea.

În 2019, Codin Maticiuc este deja regizor, scenarist, dar şi actor în cel puţin 3 filme. Şi se pregăteşte pentru cel mai... provocator rol: cel de tată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Codin Maticiuc va deveni tată de fată peste câteva săptămâni: 'Fiica mea va purta numele mamei mele'