Antena Meniu Search
x

Criticată pentru trupul său perfect! Însărcinată în şase luni, o tânără este aspru judecată pe internet: "Nu poate să arate aşa bine. Sigur foloseşte o mamă surogat"

De profesie fotomodel, o tânără este aspru criticată pe internet, deoarece, însărcinată în şase luni, are încă un trup perfect. Oamenii o acuză că pune în pericol sănătatea bebeluşului sau că foloseşte o mamă surogat.

De profesie fotomodel, o tânără este aspru criticată pe internet deoarece, însărcinată în şase luni, are încă un trup perfect. Oamenii o acuză că pune în pericol sănătatea bebeluşului sau că foloseşte o mamă surogat.

Sătulă de criticile şi acuzaţiile care i se aduc, Sarah Stage, din Los Angeles, a decis să posteze pe contul ei de Instagram ecografia care dovedeşte că bebeluşul ei se dezvoltă normal.

În vârstă de 33 de ani, tânăra a făcut senzaţie pe internet și în urmă cu doi ani, când a postat poze cu  abdomenul său, în a noua lună de sarcină, când purta în pântece primul copil.

Pe acelaşi subiect

Atunci, deşi criticii au insistat că formele sale pun în pericol sănătatea copilului, fiul ei s-a născut perfect sănătos şi având o greutate normală.

Acum, la a doua sarcină, fotomodelul primeşte aceleaşi critici. Ba mai mult, ea este acuzată că foloseşte o mamă surogat, deoarece, internauţii sunt de părere că este imposibil să aibă un trup perfect în a şasea lună de sarcină.

Şi de data aceasta, însă, tînăra a decis să-şi contrazică criticii. Ea a postat pe Instagram o nouă imagine cu abdomenul său perfect plat, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Criticată pentru trupul său perfect! Însărcinată în şase luni, o tânără este aspru judecată pe internet: "Nu poate să arate aşa bine. Sigur foloseşte o mamă surogat"