Antena Meniu Search
x

Imagini inedite: Bogdan Stelea şi Gabi Balint pe post de bikeri, în Constanţa (VIDEO şi FOTO)

Foştii fotbalişti ai naţionalei, Bogdan Stelea şi Gabi Balint, au fost filmaţi în timp ce îşi pilotau motocicletele în Constanţa. Ei au fost surprinşi în timp ce se strecurau cu grijă printre maşinile care se pregăteau să oprească la semafor.

Foştii fotbalişti de aur ai naţionalei, Bogdan Stelea şi Gabi Balint, au dat o tură cu motoarele în Constanța, în această seară. Un cameraman amator i-a filmat pe cei doi foști colegi de echipă, acum colegi de trafic.

În traficul aglomerat de weekend, Gabi Balint şi Bogdan Stelea s-au strecurat ușor, cu motocicletele. Au ajuns cu ușurință la semafor, printre șoferii care mergeau bară la bară.

Deși purtau căști și ochelari de soare, cele două foste glorii ale generației de aur au fost recunoscute de câțiva șoferi.

Unul dintre ei chiar a reușit să îi pozeze și să înregistreze câteva secunde cu telefonul mobil. N-a fost însă vreme de altceva. Culoarea semaforului s-a făcut verde, iar Balint și Stelea au pornit motocicletele și au intrat în intersecție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Imagini inedite: Bogdan Stelea şi Gabi Balint pe post de bikeri, în Constanţa (VIDEO şi FOTO)