Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre moartea solistului de la The Prodigy. Varianta sinuciderii, exclusă

Pe 4 martie anul acesta, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, îşi pierdea viaţa la numai 49 de ani. La două luni de la tragedie, medicii au stabilit că artistul a murit mai degrabă în urma unui accident şi nu s-a sinucis.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.05.2019, 15:53

Solistul de la The Prodigy se despărţise de iubită după o relaţie de doi ani şi jumătate
Solistul de la The Prodigy a murit la 49 de ani - Hepta

Pe 4 martie anul acesta, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, îşi pierdea viaţa la numai 49 de ani. La două luni de la tragedie, medicii au stabilit că artistul a murit mai degrabă în urma unui accident şi nu s-a sinucis.

Pe 4 martie, Flint era găsit spânzurat de către un prieten în casa lui din Essex. Medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Solistul de la The Prodigy a consumat codeină şi alcool înainte să moară

Conform The Sun, iniţial s-a mers pe varianta sinuciderii, cel mai probabil produsă din cauza depresiei.

Pe acelaşi subiect

Însă, la două luni de la tragedie, raportul medico-legal prezentat de Caroline Beasley-Murray, doctorul care s-a ocupat de anchetă, a scos la iveală faptul că cel mai probabil Flint a murit în urma unui accident.

Rudele artistului nu au fost prezente la momentul în care medicul legist a anunţat rezultatul raportului.

Doctorul Caroline Beasley-Murray a precizat că artistul consumase, înainte să moară, un cocktail de codeină cu alcool şi că "nu există suficiente detalii care să indice o sinucidere. Cel mai probabil domnul Flint se prostea prin casă la momentul respectiv, o joacă ce s-a terminat cumplit. Din păcate nu o să ştim niciodată ce îi trecea prin minte în acele momente".

Solistul de la The Prodigy se despărţise de iubita lui, după o relaţie de doi ani şi jumătate

De asemenea, a fost exclusă varianta conform căreia Keith Flint a fost ucis, fiind eliminat total scenariul conform căruia a mai fost implicată o persoană.

Apropiaţii artistului vorbesc în continuare despre modul în care Flint a fost afectat de despărţirea de Faye Kelbie, ultima lui iubită, o femeie în vârstă de 43 de ani.

Cei doi au fost implicaţi într-o relaţie timp de circa doi ani şi jumătate. Flint îşi lăuda în permanenţă iubita spunând despre ea că i-a salvat viaţa scăpându-l de vicii.

Însă minunea a durat mult prea puţin, iubita lui Flint punând capăt relaţiei din cauza perioadei mult prea mare pe care artistul o petrecea departe de casă, în turnee.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Noi detalii despre moartea solistului de la The Prodigy. Varianta sinuciderii, exclusă