Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 05 aprilie 2017 - CÂŞTIG FABULOS pentru Berbeci!

Berbecii au parte de o reuşită de zile mari, pe plan financiar.

Vezi și

Berbecii au parte de o reuşită de zile mari, pe plan financiar.

Berbecii vor încasa o sumă mare de bani pe care o aşteaptau de ceva timp. Spre seară se întrevăd discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

Taurii aleg să se răsfeţe. O zi doar pentru ei! La piscină, la spa, coafor sau manichiură, tot ce aleg le va aduce multă relaxare.

Gemenii se vor bucura de o zi relaxantă, fără bătăi de cap şi, pe deasupra, şi cu spor la bani.

Pe acelaşi subiect

Lucrurile par să se rezolve pentru nativii din zodia Rac în cel mai bun mod cu putinţă. Cu siguranţă asta se întâmplă şi datorită norocului pe care îl au.

Leii sunt cam risipitori astăzi. Pentru a preveni eventualele probleme financiare, ar trebui să înveţe să mai facă şi economii.

O stare de melancolie va pune stăpânire astăzi pe nativii zodiei Fecioară, aşa că vor da o fugă la părinţi, unde vor fi primiţi cu braţele deschise.

Balanţele nu ar trebui să facă excese alimentare. Astrele indică probleme de sănătate provocate de digestie.

Scorpionii vor avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Îndoielile lor se pot dovedi a fi întemeiate.

Nativii din zodia Săgetător sunt zâmbitori şi pozitivi chiar dacă nu merg toate ca pe roate astăzi la locul de muncă.

Foarte simpatici şi plini de viaţă sunt Capricornii. Se fac plăcuţi şi întemeiază legături frumoase cu persoane noi în viaţa lor.

Vărsătorii sunt foarte ambiţioşi şi luptă pentru ceea ce îşi doresc, tocami de aceea NU e de mirare că vor bifa succes după succes.

Peştii vor sta departe de certuri şi de conflicte. Se vor retrage elegant şi se vor concentra asupra treburilor personale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 05 aprilie 2017 - CÂŞTIG FABULOS pentru Berbeci!