Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 5 Aprilie 2017

Berbecii vor încasa o sumă mare de bani pe care o aşteaptau de ceva timp. Spre seară se întrevăd discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

****

Taurii aleg să se răsfeţe. O zi doar pentru ei! La piscină, la spa, coafor sau manichiură, tot ce aleg le va aduce multă relaxare.

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii se vor bucura de o zi relaxantă, fără bătăi de cap şi, pe deasupra, şi cu spor la bani.

****

Lucrurile par să se rezolve pentru nativii Rac în cel mai bun mod cu putinţă. Cu siguranţă asta se întâmplă şi datorită norocului pe care îl au.

****

Leii sunt cam risipitori astăzi. Pentru a preveni eventualele probleme financiare, ar trebui să înveţe să mai facă şi economii.

****

O stare de melancolie va pune stăpânire astăzi pe nativii zodiei Fecioară, aşa că vor da o fugă la părinţi, unde vor fi primiţi cu braţele deschise.

****

Balanţele NU ar trebui să facă excese alimentare. Astrele indică probleme de sănătate provocate de digestie.

****

Scorpionii vor avea motive de îngrijorare în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Îndoielile lor se pot dovedi a fi întemeiate.

****

În schimb Nativii din zodia Săgetător sunt zâmbitori şi pozitivi chiar dacă NU merg toate ca pe roate astăzi la locul de muncă.

****

Foarte simpatici şi plini de viaţă sunt Capricornii. Se fac plăcuţi şi întemeiază legături frumoase cu persoane noi în viaţa lor.

****

Vărsătorii sunt foarte ambiţioşi şi luptă pentru ceea ce îşi doresc, tocami de aceea NU e de mirare că vor bifa succes după succes.

****

Iar Peştii vor sta departe de certuri şi de conflicte. Se vor retrage elegant şi se vor concentra asupra treburilor personale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 5 Aprilie 2017