Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 22 Iunie 2017 - Gemenii au foarte multă energie!

Berbecii nu au o zi prea bună în plan profesional, vor întâmpina ceva probleme la serviciu, însă nu-şi pierd calmul şi reuşesc să găsească soluţiile optime.

Vezi și

Berbecii nu au o zi prea bună în plan profesional, vor întâmpina ceva probleme la serviciu, însă nu-şi pierd calmul şi reuşesc să găsească soluţiile optime.

Inspiraţia şi pragmatismul Taurilor reuşesc să-i scoată din orice încurcătură. În cea de-a doua parte a zilei se întrevede o scurtă călătorie în interes de serviciu.

Gemenii au foarte multă energie, sunt foarte activi, astfel că vor finaliza toate proiectele din plan. 

Racii sunt foarte sensibili astăzi, aşa că indicat ar fi să-i menajaţi şi să vă purtaţi cu mănuşi cu ei. Nu de alta, dar sunt şi foarte irascibili.

Pe acelaşi subiect

Leii rezolvă toate problemele familiale astăzi, Pe seară se vor putea relaxa în linişte la o terasă alături de prieteni.

Că tot vorbim de relaxare, şi Fecioarele visează la un astfel de moment, însă proiectele profesionale le ocupă tot timpul.

Balanţele încep noi proiecte care le vor da mari bătăi de cap, dar de pe urma cărora vor încasa bani frumoşi.

Scorpionii sunt cam delăsători în ceea ce priveşte sănătatea şi NU e deloc bine. Ar fi indicat să acorde o mai mare atenţie acestui capitol.

Săgetătorii NU prea au chef de muncă, tocmai din acest motiv, astăzi vor prefera să iasă la o plimbare prin parc.

Capricornii reuşesc să încheie un contract pe care l-au aşteptat mult timp, iar... drept răsplată persoana iubită le va pregăti o surpriză plăcută.

Vărsătorii aşteaptă să încaseze o sumă mare de bani, care tot întârzie. Asta le creează o stare de nervozitate şi agitaţie accentuată.

Iar Peştii au o intuiţie extraordinară, fac investiţii care le vor aduce câştiguri semnificative. În plan sentimental, momentele de relaxare în doi vor luat locul certurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 22 Iunie 2017 - Gemenii au foarte multă energie!