Antena Meniu Search
x

IMAGINILE ŞOCULUI! Cum au reacţionat vedetele aflate în sală după GAFA ISTORICĂ de la Oscar (FOTO, VIDEO)

Cu toţii ştim deja cum au reacţionat cei care au urcat pe scenă la cel mai şocant moment din istoria galelor Oscar, când La La Land a fost anunţat în mod eronat ca fiind câştigătorul premiului pentru cel mai bun film, însă adevăratul spectacol a fost în public.

Cu toţii ştim deja cum au reacţionat cei care au urcat pe scenă la cel mai şocant moment din istoria galelor Oscar, când La La Land a fost anunţat în mod eronat ca fiind câştigătorul premiului pentru cel mai bun film, însă adevăratul spectacol a fost în public.

Mai multe imagini surprind şocul şi uimirea care se citea pe feţele unora dintre cei mai importanţi actori de la Hollywood în momentul în care producătorul filmului La La Land, Jordan Horowitz, venit la microfon şi a spus: ”Oameni buni, îmi pare rău, dar s-a produs o greşeală. «Moonlight», voi aţi câştigat Oscarul pentru cel mai bun film!”.

În imagini putem vedea reacţia pe care o au cei aflaţi în sală: Mel Gibson, Matt Damon, Salma Hayek, Dwayne 'The Rock' Johnson, în rândul al doilea, şi Casey Affleck, Michelle Williams, Busy Phillips, Ben Affleck şi Meryl Streep, în primul rând lângă scenă.

Pe acelaşi subiect

Gafă istorică la Oscar

O gafa uriaşă a avut loc în finalul galei premiilor Oscar 2017, când Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunţat, eronat, că musicalul ”La La Land” a câştigat premiul pentru cel mai bun film al anului, deşi acest trofeu revenise de fapt lungmetrajului dramatic ”Moonlight”.

În momentul în care a scos biletul din plic, părea că veteranul actor american voia să pună răbdarea asistenţei la încercare, după ce a privit biletul, apoi s-a uitat din nou în interiorul plicului pentru a vedea dacă acolo se află un alt bilet. Actorul a verificat încă o dată biletul, apoi i-a arătat plicul coprezentatoarei sale, Faye Dunaway, iar aceasta a citit ce scria pe bilet: ”La La Land”.

În timp ce producătorii filmului ”La La Land” erau deja pe scenă şi începuseră deja discursurile de mulţumire, doi angajaţi ai companiei PWC şi reprezentanţi ai Academiei de film americane au venit pe scenă pentru a îi informa pe actorii din distribuţia filmului şi pe membrii echipei acestuia - şi, totodată, lumea întreagă în acelaşi timp - că s-a produs o eroare îngrozitoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fred Berger, un producător al filmului ”La La Land”, a spus: ”Ştiţi, de fapt noi am pierdut. Dar asta e”.

Colegul lui, producătorul Jordan Horowitz, a adăugat: ”Oameni buni, îmi pare rău, dar s-a produs o greşeală. «Moonlight», voi aţi câştigat Oscarul pentru cel mai bun film!”.

Iar cel de-al treilea producător al musicalului ”La La Land”, a adăugat: ”Nu este o glumă. Mă tem că prezentatorii au citit greşit”.

Jordan Horowitz a adăugat: ”Aceasta nu este o glumă. «Moonlight» a câştigat titlul de cel mai bun film!”. Apoi, producătorul a întins spre public şi spre o cameră de filmat biletul pe care scria ”«Moonlight», cel mai bun film», pentru a-şi dovedi spusele.

Înţelegând în sfârşit ceea ce s-a întâmplat, actorii, regizorul şi producătorii filmului ”Moonlight”, care urcaseră pe scenă la invitaţia organizatorilor, au început să se bucure în sfârşit, râzând şi strângându-se în braţe. 

”Vreau să vă spun ce s-a întâmplat”, a explicat Warren Beatty. ”Am deschis un plic şi pe biletul din interior scria «Emma Stone, La La Land». De aceea am aruncat o privire lungă spre Faye şi apoi spre public. Nu am încercat deloc să fiu amuzant”.

Jimmy Kimmel, prezentatorul galei, a dezvăluit după gală: ”A fost uluit, pentru că acel carton din interiorul plicului, pe care mi l-a şi arătat la un moment dat, scria «Emma Stone, La La Land»”. 

”A fost un moment de confuzie, evident. Am crezut că va fi jucăuş şi simpatic şi va profita de acel moment, dar, în realitate, era la fel de perplex ca toată lumea din cauza faptului că numele ei (Emmei Stone, n.r.) era scris pe acel bilet”, a mai spus Jimmy Kimmel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » IMAGINILE ŞOCULUI! Cum au reacţionat vedetele aflate în sală după GAFA ISTORICĂ de la Oscar (FOTO, VIDEO)