Antena Meniu Search
x

Cine este responsabilul pentru GAFA MONUMENTALĂ de la gala Oscar. Şi cum a reacţionat după eroarea istorică

Gafa monumentală de la Oscar are, cum era de aşteptat, un vinovat la origine. Şi pare să fie chiar responsabilul pentru cel mai mare secret al premiilor Academiei Americane de Film, plicurile cu numele câştigătorilor.

Vezi și

Gafa monumentală de la Oscar are, cum era de aşteptat, un vinovat la origine. Şi pare să fie chiar responsabilul pentru cel mai mare secret al premiilor Academiei Americane de Film, plicurile cu numele câştigătorilor.

Faceţi cunoştinţă cu Brian Cullinan. De patru ani, e unul dintre cei doi responsabili cu marele secret al galei Oscar, plicurile cu numele câştigătorilor. El şi cu partenera sa, Martha de Ruiz, au fost cei care au înmânat plicurile prezentatorilor care anunţau câştigătorii categoriilor.

Atât el, cât şi Martha au dat buzna pe scenă în momentul culminant, când a fost greşit numele câştigătorului celui mai important premiu, cel al categoriei cel mai bun film. Martha de Ruiz purta o rochie roşie, e uşor de identificat pe scenă. Iar Brian avea faţa de culoarea rochiei partenerei sale, un roşu aprins, semn că ceva nu era în regulă cu el.

Pe acelaşi subiect

Pe de o parte, Martha are atitudinea unei persoane care caută să rezolve o situaţie. De cealaltă parte, Brian Cullinan e panicat, iar mişcările sale sunt agitate. Par a fi dovada că tocmai el a fost cel care a livrat plicul greşit.

Înaintea galei, Brian explica publicului care este procedura în cazul plicurilor cu numele câştigătorilor. Organizatorii dublează toate plicurile, iar o serie de exemplare îi sunt înmânate lui, într-o servietă, iar cealaltă serie e purtată de Martha, într-o servietă asemănătoare. Servietele pornesc către gală pe rute separate, sub escorta poliţiei, pentru a avea siguranţa că măcar una ajunge la destinaţie.

Însă tocmai procedura dublurilor pare să fi dus la gafa istorică. În loc să dea plicul cu numele câştigătorului la categoria cel mai bun film, Brian a înmânat lui Warren Beatty dublura plicului de la categoria cel mai bun rol principal feminin, câştigat de filmul La la land. Aşa s-a auzit strigat numele filmului La la land, în locul lui Moonlight.

Pe scenă, Brian, cu o privire confuză, e văzut dând, într-un final, plicul cel bun lui Warren Beatty, dar gafa fusese deja comisă. Pentru el, foarte probabil, acest al patrulea an, în care a fost însărcinat cu marele secret al Oscarului, ar putea fi, probabil, ultimul.

Sursa: The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Cine este responsabilul pentru GAFA MONUMENTALĂ de la gala Oscar. Şi cum a reacţionat după eroarea istorică