Antena Meniu Search
x

Iulia Albu si-a aratat silueta de viespe

Iulia Albu si-a aratat in acesta saptamana silueta de viespe, intr-o sedinta foto provocatoare. Nu i-a fost usor sa o mentina, mai ales dupa ce a nascut-o pe fiica ei, Mikaela

Vezi și

Ambitioasa din fire, Iuliei Albu nu i-a fost foarte greu sa-si recapete silueta de dinainte de sarcina. Ea a dezvaluit ca cel mai mult a ajutat-o consumul de apa si exercitiile fizice. "Eu beau cea mai curata apa, patru litri pe zi. Acum fac miscare, cand timpul imi permite. In timpul sarcinii am facut 15 minute pe zi miscare".

Vedeta nu a evitat nici saloanele pentru masaj, care in opinia ei sunt si mai bune pentru femeile care abia au nascut. "Conteaza mult sa alegi un salon unde lucreaza profesionisti, asa cum am ales eu, pentru ca altfel risti sa fii adusa intr-un stadiu mai grav decat erai inainte sa mergi la consultatie".

A mancat numai produse naturale si multe fructe. In timpul sarcinii, cea mai mare pofta pe care a avut-o au fost coacazele. "Cat am fost insarcinata, vreo patru luni am mancat numai coacaze".

Iulia le-a sfatuit pe viitoarele mamici sa fie foarte atente la dieta din timpul sarcinii si sa se asigure ca este una cat mai echilibrata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Iulia Albu si-a aratat silueta de viespe