Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez a povestit cum s-a reaprins focul dragostei dintre ea și Ben Affleck, după 20 de ani de la prima relație

Jennifer Lopez este protagonista unui pictorial impresionant în cel mai nou număr al revistei americane Vogue. Iar jurnaliştii nu au pierdut ocazia să afle detalii despre relaţia artistei cu soţul ei, actorul Ben Affleck.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 15:35

Vezi și

În interviul publicat alături de pictorial, Jennifer Lopez povesteşte cum s-a reaprins flacăra iubirii dintre ea şi soţul ei, la 20 de ani de la prima relaţie. Ben ar fi fost cel care a făcut primul pas, iar ea şi-ar fi dat seama că trăiesc o adevărată poveste de dragoste în ciuda reţinerilor iniţiale. Aşa că s-a decis să se căsătorească şi să poarte numele soţului său. 

Jennifer care a fost fotografiată pentru Vogue în mai multe ţinute, printre care şi o superbă rochie roşie, spune că în acest moment fac eforturi să creeze o relaţie sănătoasă şi între copiii lor din căsniciile anterioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri Mondene » Jennifer Lopez a povestit cum s-a reaprins focul dragostei dintre ea și Ben Affleck, după 20 de ani de la prima relație