Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez şi Ben Affleck şi-au jurat iubire eternă în faţa altarului. Rochia fabuloasă purtată în ziua cea mare

La doar o lună după ce şi-au unit destinele în Los Angeles, Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit ieri pentru a doua oară. Petrecerea s-a ţinut pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari pe care actorul o deţine în statul Georgia. De la evenimentul la care au participat o sumedenie de celebrităţi a lipsit chiar fratele lui Ben Affleck.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 21:11

Profimedia Images Vezi și

Înconjuraţi de familie şi prieteni apropiaţi într-un cadru de poveste, Jennifer Lopez şi Ben Affleck, au spus din nou ''Da'' în faţa altarului. A fost o nuntă de poveste dominată de culoarea alb: De la rochia de mireasă, la flori şi până la covorul pe care au păşit. 

Rochia fabuloasă purtată de Jennifer Lopez în ziua cea mare

J. Lo a purtat o creaţie Ralph Lauren. Trena, lungă de 7 metri, a fost dusă de cei cinci copii pe care mirii îi au din căsniciile anterioare. La ceremonia din 16 iulie, artista a purtat aceeaşi rochie pe care a avut-o pe afişul ''Jersey Girl'', film în care a jucat cu Ben Affleck, în 2004. 

''Cum te simţi?

Pe acelaşi subiect

Mă simt minunat, sunt foarte entuziasmată!

Arăţi uluitor!

Ador rochia asta!''

De la ceremonia care a costat cel puţin 1 milion de dolari nu au lipsit nici nume importante din show-biz. Matt Damon, Jimmy Kimmel, Jason Mews, Kevin Smith sau Drea di Matteo sunt doar câteva din numele mari care au răspuns prezent.

La ora ceremoniei, fratele actorului, Casey, s-a aflat tocmai în celălalt capăt al Statelor Unite, în Los Angeles. Fratele mai mic a povestit că nu a putut asista la nuntă din obligaţii parentale, fără a intra însă în detalii. El are doi copii cu fosta soţie Summer Phoenix.

Astăzi, a doua zi după nuntă, mirii şi invitaţii lor s-au relaxat la un grătar. 20 de ani au aşteptat cei doi acest moment după finalul primei lor relaţii. Pentru Jennifer este cea de-a patra căsătorie, în timp ce Ben este la a doua. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Jennifer Lopez şi Ben Affleck şi-au jurat iubire eternă în faţa altarului. Rochia fabuloasă purtată în ziua cea mare