Antena Meniu Search
x

Lovitură în televiziune! Mirela Boureanu Vaida ar putea s-o înlocuiască pe Paula Chirilă la "Mireasă pentru fiul meu"

Un zvon conform căruia îndrăgita prezentatoare s-ar întoarce în sezonul 6 de la "Mireasă pentru fiul meu" face furori printre fanii emisiunii. 

Un zvon conform căruia îndrăgita prezentatoare s-ar întoarce în sezonul 6 de la "Mireasă pentru fiul meu" face furori printre fanii emisiunii. 

Mirela, care a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu" când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, este foarte prezentă pe reţelele de socializare, comunicând în permanenţă cu fanii.

În ultima perioadă, aceştia o asaltează cu întrebări legate de o eventuală revenire la emisiune.

"Dragă Mirela, revino la fosta emisiune că nu mai putem (mpfm 6). te pup", a scris pe Instagram un fan.

"Sper să vă întoarceţi la mpfm, măcar să veniţă o dată, de două ori pe săptămână...Fără dumneavoastră nu mai are niciun farmec (..)", a comentat utilizatorul anberlini.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Lovitură în televiziune! Mirela Boureanu Vaida ar putea s-o înlocuiască pe Paula Chirilă la "Mireasă pentru fiul meu"