Antena Meniu Search
x

Patricia Kaas, DEZVĂLUIRI SENZAŢIONALE despre Remus Truică: Am fost o proastă ... dar sexul era extraordinar!

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Retro, celebra cântăreaţă Patricia Kaas a făcut confesiuni despre trecutul său amoros, de multe ori amar, dar şi cu momente de fericire şi împlinire. Vedeta a dezvăluit detalii picante din controversata poveste de dragoste pe care a avut-o cu miliardarul român Remus Truică, judecat sub control judiciar în dosarul privind retrocedarea Fermei Băneasa.

Patricia Kaas - HEPTA

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Retro, celebra cântăreaţă Patricia Kaas a făcut confesiuni despre trecutul său amoros, de multe ori amar, dar şi cu momente de fericire şi împlinire. Vedeta a dezvăluit detalii picante din controversata poveste de dragoste pe care a avut-o cu miliardarul român Remus Truică, judecat sub control judiciar în dosarul privind retrocedarea Fermei Băneasa.

După o lungă depresie şi doi ani departe de public, Patricia Kaas revine cu un nou album şi noi turnee pentru a demonstra că mai are ceva de spus în muzică, chiar şi la vârsta de 50 de ani.

"Rămâi cu ceva diferit de la fiecare iubire, fiecare amant. Am trăit momente frumoase cu Cyril Prieur, care a devenit cel mai bun prieten al meu şi unul dintre cei doi manageri. La fel şi cu Yannick Allénoo, cu care păstrez o relaţie extraordinară. (...) Au fost şi aventuri mai puţin frumoase, care s-au sfârşit mai puţin fericit. Ca cea cu artistul Philippe Bergman, de care am fost foarte îndrăgostită, dar care mi-a făcut toate răutăţile posibile. A mers până într-acolo încât mi-a cerut pensie după separare!?", mărturiseşte franţuzoaica.

Kaas a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu miliardarul român Remus Truică.

Pe acelaşi subiect

"A fost şi acest miliardar (Remus Truică n.r), care mi-a promis minuni, mă căuta cu avionul privat, dar era foarte căsătorit. Cât de proastă am fost...dar era un amant extraordinar?! Însă nu despărţirea de el mi-a făcut cel mai rău. Durerea a fost când am realizat că este o altă persoană", a mai spus Patricia Kaas.

Remus Truică a stat anul trecut în arest la domiciliu după ce a fost pus sub acuzare într-un dosar care vizează mai multe retrocedări ilegale. Ulterior, s-a luat măsura control judiciar, iar magistraţii i-au interzis să părăsească ţara. Milionarul a făcut mai multe solicitări în instanţă în legătură cu acest aspect, fără să aibă câştig de cauză. Zilele trecute, Truică a făcut o nouă solicitare, iar cererea i-a fost acceptată în parte. Deşi el ceruse să-i fie ridicată interdicţia privind părăsirea României, judecătorii au decis ca milionarul să facă asta într-un anumit interval de timp. 

”Încuviinţează inculpatului Truică Remus să părăsească limita teritorială a României în perioada 30.01.2017 – 8.02.2017 inclusiv”, se arată în decizia instanţei.

Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani, dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu. 

Prinţul Paul a fost pus şi el sub acuzare în acest dosar  pentru cumpărare de influenţă, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu. Procurorii susţin că, începând cu noiembrie 2006, Remus Truică şi alte persoane au constituit un grup infracţional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de prinţul Paul. Astfel, prinţul Paul i-a promis lui Remus Truică şi asociaţilor săi o cotă importantă, între 50% şi 80%, din valoarea bunurilor pe care le revendică în România şi, ulterior, le-a şi dat acestora bunurile, pe măsura obţinerii lor, în schimbul intervenţiei pe lângă funcţionari publici cu atribuţii în reconstituirea/ retrocedarea dreptului de proprietate din Bucureşti şi din alte judeţe din ţară sau pe lângă judecători. Printre bunurile care i-au fost retrocedat prinţului paul se numără şi Ferma regală Băneasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Patricia Kaas, DEZVĂLUIRI SENZAŢIONALE despre Remus Truică: Am fost o proastă ... dar sexul era extraordinar!