Antena Meniu Search
x

Mariah Carey, dezastru la petrecerea de Revelion din Times Square

Mariah Carey a încheiat anul printr-o adevărată catastrofă. Invitată să cânte la petrecerea de Revelion din Times Square, artista s-a făcut de râs în direct, în faţa milioanelor de telespectatori.

Vezi și

Mariah Carey a încheiat anul printr-o adevărată catastrofă. Invitată să cânte la petrecerea de Revelion din Times Square, artista s-a făcut de râs în direct, în faţa milioanelor de telespectatori.

Mariah Carey şi-a încheiat cu bine prima piesă din recital, un vechi imn tradiţional. Dar, de la primele note ale celui de-al doilea cântec, au apărut problemele.

Vedeta le-a explicat spectatorilor că nu putuse face o probă de sunet corectă dar că, totuşi, va cânta. A părut, însă, că nu mai ţine minte versurile hitului ajuns, cândva, pe locul întâi în tipuri. Iar prompterul care trebuia să i le reamintească refuza să funcţioneze. Aşa că a lăsat cântatul în seama publicului.

Nici casca din ureche nu a mai vrut s-o ajute pe Mariah să ţină pasul cu melodia. Până la urmă, ea s-a dat bătută, dezvăluind, voit sau nu, că până atunci făcuse play back.

Pe acelaşi subiect

După ce a părăsit supărată scena, vedeta şi-a prezentat un fel de scuze printr-un mesaj pe o reţea de socializare care, însă, conţine un cuvânt ce nu poate fi reprodus.

Surse din echipa ei au dezvăluit, pentru Daily Mail, că ea se plânsese, încă de la repetiţii, de defecţiuni tehnice, dar primise asigurarea că, la concert, totul va merge bine.

Diva este convinsă acum că a fost, practic, sabotată de producători. În replică, aceştia spun că dispozitivele lor funcţionează perfect şi sugerează că artista vrea doar să dea vina pe ei pentru propriile lipsuri. Polemica o va menţine pe Mariah Carey în centrul atenţiei, dar nu cum şi-ar fi dorit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Mariah Carey, dezastru la petrecerea de Revelion din Times Square