Antena Meniu Search
x

Mirela Vaida s-a transformat în Madonna. Rezultatul este spectaculos. VIDEO

Este mamă a trei copii, cântă, iubeşte teatrul, spectacolele, scena, în general. Este prezentatoarea unei emisiuni de luni până vineri şi fosta noastră invitată. Şi suntem deocamdată zgârciţi cu detaliile... Aş mai adăuga faptul că nu se teme să intre în pielea personajelor. Dovadă stau şi momentele următoare. Vedeta despre care vorbim a acceptat provocarea de a fi, preţ de câteva ore, ... Madonna.

Antonia Gasparovici
de Antonia Gasparovici

la 06.11.2020, 14:00

Vezi și
  • Mirela Vaida a trecut prin schimbări radicale pentru a deveni Madonna.

Mirela Vaida: Madonna nu este doar o cântăreaţă. Este un spectacol, este un om ca un festival, mai ales că am văzut ţinutele pe care urmează să le îmbrac. Mi se pare că va trebui să rup nişte lanţuri.

Eniko Szanto, stilist vestimentar: Madonna este o mare carte, a experimentat enorm şi poţi să alegi dintr-o grămadă de apariţii. Noi am ales varianta în care are părul lung. Ai nevoie în primul rând de acel machiaj, inclusiv aluniţa, de atitudine, să intri în pielea acelui personaj.

Mirela Vaida: Cred că e unul dintre puţinii artişti care s-au adaptat vremurilor, a ţinut pasul cu tendinţele şi generaţiile. Asta înseamnă adaptabilitate, versatilitate, o anumită inteligenţă scenică pe care Madonna o are.

Adrian Perjovschi, hairstylist: Bineînţeles că am avut nevoie să recurgem la câteva trucuri şi accesorii, să lungim părul, să folosim nişte meşe cu clips, aşa că nu am văzut-o niciodată pe Mirela cu părul atât de lung. Meşele le-am pregătit şi am făcut o mică schimbare. Dacă Madonna avea păr blond auriu spre platin, am folosit culoarea Mirelei, un blond cenuşiu spre alb.

Mirela Vaida: Eu, ceea ce poate multă lume nu ştie, prin prisma emisiunilor şi a subiectelor pe care le abordez zilnic, eu sunt un artist şi atunci sigur că explozia, focul în mine arde. O să vedeţi ce o să iasă. Arderea eternă e în fiecare.

Adriana Fălcoi, make-up artist: O chestie pe care o vedem destul de des este tuşul, umbrele destul de puternice la ochi, de mult ori rujul roşu şi aluniţa pe care o ştim cu toţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Mirela Vaida s-a transformat în Madonna. Rezultatul este spectaculos. VIDEO