Mirela Vaida s-a transformat în Madonna. Rezultatul este spectaculos. VIDEO

De Antonia Gasparovici.
Publicat: 06.11.2020, 13:59.
Actualizat: 06.11.2020, 14:00

Este mamă a trei copii, cântă, iubeşte teatrul, spectacolele, scena, în general. Este prezentatoarea unei emisiuni de luni până vineri şi fosta noastră invitată. Şi suntem deocamdată zgârciţi cu detaliile... Aş mai adăuga faptul că nu se teme să intre în pielea personajelor. Dovadă stau şi momentele următoare. Vedeta despre care vorbim a acceptat provocarea de a fi, preţ de câteva ore, ... Madonna.

Mirela Vaida: Madonna nu este doar o cântăreaţă. Este un spectacol, este un om ca un festival, mai ales că am văzut ţinutele pe care urmează să le îmbrac. Mi se pare că va trebui să rup nişte lanţuri.

Eniko Szanto, stilist vestimentar: Madonna este o mare carte, a experimentat enorm şi poţi să alegi dintr-o grămadă de apariţii. Noi am ales varianta în care are părul lung. Ai nevoie în primul rând de acel machiaj, inclusiv aluniţa, de atitudine, să intri în pielea acelui personaj.

Mirela Vaida: Cred că e unul dintre puţinii artişti care s-au adaptat vremurilor, a ţinut pasul cu tendinţele şi generaţiile. Asta înseamnă adaptabilitate, versatilitate, o anumită inteligenţă scenică pe care Madonna o are.

Adrian Perjovschi, hairstylist: Bineînţeles că am avut nevoie să recurgem la câteva trucuri şi accesorii, să lungim părul, să folosim nişte meşe cu clips, aşa că nu am văzut-o niciodată pe Mirela cu părul atât de lung. Meşele le-am pregătit şi am făcut o mică schimbare. Dacă Madonna avea păr blond auriu spre platin, am folosit culoarea Mirelei, un blond cenuşiu spre alb.

Mirela Vaida: Eu, ceea ce poate multă lume nu ştie, prin prisma emisiunilor şi a subiectelor pe care le abordez zilnic, eu sunt un artist şi atunci sigur că explozia, focul în mine arde. O să vedeţi ce o să iasă. Arderea eternă e în fiecare.

Adriana Fălcoi, make-up artist: O chestie pe care o vedem destul de des este tuşul, umbrele destul de puternice la ochi, de mult ori rujul roşu şi aluniţa pe care o ştim cu toţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Sergiu, tatăl călăreț, spune adevărul, după ce a vândut casa din donațiile de la Cătălin Moroșanu! De ce a fost nevoit să ia această decizie
spynews.ro
Mii de militari și polițiști mobilizați, de urgență, lângă București
gandul.ro
`Ne bucurăm să te vedem, boss!` Ion Țiriac, cu un discurs genial în spaniolă, i-a lăsat mască pe oficialii turneului din Barcelona | VIDEO
prosport.ro
A ajuns acasă mai devreme și și-a surprins soția în baie. Când a deschis ușa a încremenit. Ce făcea femeia, fără ca el să știe
redactia.ro
A depășit perioada grea din viața lui, iar acum a devenit tată. Cum arată soția actorului din Home Alone
CaTine.ro
Thalia într-o ipostază inedită. Fotografia care i-a distrat pe fani
tvhappy.ro
La ce cascadorii sunt supuși pacienții, ca să fie urcați cu targa în TIR-urile ATI. IMAGINEA ANULUI
libertatea.ro
Acuzații șocante făcute de un jucător cotat de Dinamo la 4 milioane de euro: „Se dădea la mămicile jucătorilor!”
GSP
”Unde dai și unde crapă!” Șapte muzicieni americani fac furori peste Ocean cu folclor românesc
money.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro
Vedeta care se zbate între viață și moarte. A ajuns să fie desfigurată: "Chipul meu frumos a fost mutilat"
as.ro