Antena Meniu Search
x

Am aflat preţul noului Samsung Galaxy S8! Modelul a fost deconspirat chiar de un soft al producătorului

Noul model Samsung Galaxy S8 a fost deconspirat chiar de un soft al producătorului coreean, presa din întreaga lume oferind astfel informaţii despre smartphone.

Noul model Samsung Galaxy S8 a fost deconspirat chiar de un soft al producătorului coreean, presa din întreaga lume oferind astfel informaţii despre smartphone.

Galaxy S8 şi noul model al Apple au în comun preţul destul de ridicat. Un Galaxy S8 va costa de la 950 de dolari în sus, iar cel mai ieftin Galaxy S8 Plus va avea preţuri începând cu 1050 de dolari. Asta rezultă dintr-o imagine descoperită în Secure Folder, pe Galaxy S7.

Pentru producătorul coreean, S8 nu e doar noul model de smartphone, ci şi şansa de a recuceri piaţa, cupă fiascoul cu Galaxy S7, peste 2,5 milioane de exemplare din acesta fiind rechemate la fabrică, după ce s-a descoperită cu unele au explodat.

Pe acelaşi subiect

Noi informaţii apărute în mediul online susţin că noul Galaxy S8 va avea o cameră dual-lens, iar butonul Home va dispărea pentru un ecran de dimensiunea întregului telefon. Astfel, varianta de full-screen va creşte claritatea fotografiilor şi imaginilor video,d e asemenea făcând posibil un efect 3D.

Vor fi trei variante de culori, negru, auriu şi gri, în variante de ecran de 5.8 sau 6.2 inchi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Am aflat preţul noului Samsung Galaxy S8! Modelul a fost deconspirat chiar de un soft al producătorului