Antena Meniu Search
x

Premieră muzicală: La 68 de ani, Jean-Michel Jarre anunţă primul său turneu american

La 40 de ani de la lansarea primului său album, artistul francez a anunţat un turneu cu nouă date în America de Nord, o premieră în aproape cinci decenii de carieră.

La 40 de ani de la lansarea primului său album, artistul francez a anunţat un turneu cu nouă date în America de Nord, o premieră în aproape cinci decenii de carieră.

La puţin timp după lansarea ultimului său album "Oxygene 3", Jean Michel Jarre a declarat că va concerta în luna mai la Toronto, Montreal, şi ulterior în mai multe oraşe din Statele Unite.

Potrivit AFP, pentru concertele din turneul american, muzicianul în vârstă de 68 de ani, a ales săli de spectacole de dimensiuni foarte diferite, de la o sală de 3.100 de locuri în Pennsylvania la una de 15.000 de locuri în Montreal (Belle Centre). 

La New York, artistul va concerta la Radio City Music Hall, una dintre cele mai faimoase săli de concerte din oraş.

Pe acelaşi subiect

Până în prezent, Jean-Michel Jarre a avut un singur concert în America de Nord, celebrul Rendez-vous din Houston, care a atras un public de 1- 1,5 milioane de persoane, la 5 aprilie 1986.

Atunci, evenimentul a fost considerat cel mai mare concert din istorie.

În ultimul timp, Jean-Michel Jarre a avut o intensă activitate muzicală, lansând în 14 luni trei albume,"Electronica 1: The Time Machine", "Electronica 2: The Heart of Noise" şi "Oxygene 3".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Premieră muzicală: La 68 de ani, Jean-Michel Jarre anunţă primul său turneu american