Rețetă inedită de mici cu înghețată de muștar și burger cu zacuscă
Facem ce facem şi tot în bucătărie ajungem. Iar diversitatea este foarte importantă acolo. Mereu căutăm parcă ceva care să fie altfel, mai bun ca data trecută. Deosebit. Poate chiar de la această necesitate vine şi ideea chef-ului pe care îi vom cunoaşte. El îmbină reţete internaţionale cu elemente tradiţionale şi invers.
Pe Alin pasiunea l-a recomandat pentru specializare. A ajuns să lucreze în bucătăria unui cunoscut hotel din Franta, apoi a fost parte importantă la inaugurarea mai multor restaurante din Scoţia, Lituania, Cipru şi Serbia. Cel mai mult însă il inspiră cele doua fetiţe care îl strigă "tata" pe care vrea le surprindă mereu cu gusturi noi. La fel îi surpinde şi pe clienţi.
Anamaria Gudu: Cum ţi a venit ideea asta de îngheţată cu muştar?
Alin Berba, Executive Chef: Am încercat îngheţată cu diverse arome. La un moment dat iubind oarecum micii şi vrând să le arăt şi oaspeţilor noştri lucruri tradiţionale, am zis să adaug în îngheţată şi muştar.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰