Antena Meniu Search
x

Românii scapă de kilogramele puse de sărbători la sala de fitness

După ce au exagerat cu mâncatul de sărbători, mulţi români trec deja pragul salilor de fitness. Cu câteva kilograme în plus, ei apelează la banda de alerga.

Vezi și

După ce au exagerat cu mâncatul de sărbători, mulţi români trec deja pragul salilor de fitness. Cu câteva kilograme în plus, aceştia apelează la banda de alergat şi la aparate ca să-şi recapete silueta şi să elimine toxinele acumulate pe final de an.

Primii paşi pe banda de alergat sunt mai grei. Apoi ritmul se înteţeşte. După mesele bogate de sărbători, cei care ţin la sănătate au venit la sală cu motivaţia dată de... remuşcări.

Cosmin este un obişnuit al sălii de fitness. Ştie că după maratonul alimentar îl aşteaptă un maraton al exerciţiilor fizice. A mai trecut prin asta. Alături de Cosmin, o găsim pe Adina. După încălzirea pe bandă, urmează exerciţiile făcute să contracareze adaosul de calorii din ultimele zile.

Instructorul este cel care are grijă să combine exerciţiul fizic cu sfaturi legate de nutriţie. Iar pentru cei care nu au timp să ajungă la sală, antrenorul a pregătit un program online de instrucţiuni pentru acasă. Este vorba de exerciţii simple şi o dietă rezonabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Românii scapă de kilogramele puse de sărbători la sala de fitness