Antena Meniu Search
x

Ies la iveală secrete tenebroase din istoria Hollywood-ului

Hollywood-ul este astăzi un loc sigur pentru actori, pentru că orice situaţie nelalocul ei este raportată la poliţie! În trecut, însă, lucrurile stăteau cu totul altfel. Majoritatea actorilor din filmele clasice au fost puşi în situaţii înfiorătoare de către producători.

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 16:52

Vezi și

Hollywood-ul este astăzi un loc sigur pentru actori, pentru că orice situaţie nelalocul ei este raportată la poliţie! În trecut, însă, lucrurile stăteau cu totul altfel. Majoritatea actorilor din filmele clasice au fost puşi în situaţii înfiorătoare de către producători. Iar actriţele erau, cel mai adesea, abuzate.

"Pe Aripile Vântului" este considerat cel mai bun film al tuturor timpurilor. Cu toate acestea, puţini ştiu ce obligaţii contractuale aveau actorii.

Actriţa Judy Garland, abuzată sexual de regizorul de la Vrăjitorul din Oz

Din clipa în care semnau actele cu Metro Goldwyn Mayer, bărbaţii erau obligaţi să frecventeze o casă de toleranţă, ca să demonstreze că nu sunt homosexuali.

Dacă unul dintre ei ar fi avut o altă orientare sexuală, exista riscul ca acest lucru să se afle şi să afecteze succesul producţiei. Şi, indiferent cât de greu de crezut pare, Clark Gable a avut şi el această clauză în contract. 

Timpul petrecut pe platoul de filmare a fost un adevărat chin şi pentru Judy Garland, care ar fi fost hărţuită de piticii din Vrăjitorul din Oz. Actriţa i-ar fi povestit totul soţului ei. De asemenea, Judy Garland ar fi fost abuzată sexual de regizorul Louis B. Mayer. Şi, pentru că în acea perioadă nu exista mişcarea MeToo, totul a devenit public atunci când era mult prea târziu.

Actorul principal din Masacrul din Texas a folosit drujba când era drogat

Considerat unul din cele mai tulburătoarea filme de groază, Masacrul din Texas a fost interzis în mai multe ţări din cauza scenariului violent.

Însă cu adevărat şocant e faptul că actorul principal a folosit drujba într-o scenă din film în timp ce se afla sub influenţa drogurilor. Actorul primise de la producători negrese cu marijuana şi a fost la un pas să îşi taie propria mână. 

Actorii celebrului film "Du-te şi vezi" au fost supuşi la un real pericol pe platoul de filmare. Iar asta pentru că regizorul rus Elem Klimov a folosit arme reale la filmări. Cum ar fi gloanţe cu trasor care l-au ocolit pe starul de 13 ani cu doar câţiva centimetri. Actorii au mărturist că au fost îngroziţi de scenele extrem de realiste.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ies la iveală secrete tenebroase din istoria Hollywood-ului