Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Secretul unei forme fizice de invidiat. Mâncarea care te ajută să scapi de kilogramele în plus!

Pentru unii oameni, să se menţină în formă pare uşor ca bună ziua. Da, genetica şi abonamentul la sală joacă, fără îndoială, un rol important.

de Redactia Observator

la 19.01.2018 , 11:30

Pentru unii oameni, să se menţină în formă pare uşor ca bună ziua. Da, genetica şi abonamentul la sală joacă, fără îndoială, un rol important. Potrivit unor studii făcute recent, însă, există o legătură între forma fizică de invidiat şi câteva elemente surpriză.

Ştim cu toţii că o dietă echilibrată şi puţină mişcare zilnică sunt esenţiale pentru o bună formă fizică. Dar oamenii de ştiinţă cred că nu sunt singurele. Un studiu realizat recent arată că, uimitor, cu cât stăm mai departe de parc sau de sala de gimnastică, cu atât mai în formă suntem. Un kilometru este distanţa optimă, arată studiile.

Un alt element descoperit de cercetători este că oamenii slabi preferă mâncarea... picantă.

Vezi și

Studiile arată că anumite condimente, precum chili, pot influenţa pozitiv scăderea în greutate. Reduc pofta de mâncare, stimulează metabolismul şi încurajează transformarea grăsimii corprorale în energie. 

O altă cerectare stabileşte, în schimb, o legătură între altitudinea la care oamenii tîăiesc şi o rată mică a obezităţii. Oamenii de ştiinţă cred că un nivel mai mic de oxigen reduce, automat, apetitul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Mondene » Secretul unei forme fizice de invidiat. Mâncarea care te ajută să scapi de kilogramele în plus!