Antena Meniu Search
x

Selena Gomez, desemnată cea mai influentă vedetă de pe Instagram

Specialiştii site-ului Hype Auditor au desemnat-o pe actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez drept cea mai importantă vedetă de pe Instagram.

de Redactia Observator

la 09.06.2019, 13:33

Artista obţine milioane de reacţii cu fiecare postare de pe Instagram
Selena Gomez obţine cele mai multe reacţii din partea fanilor pe celebrul site de socializare - Facebook/Selena Gomez

Specialiştii site-ului Hype Auditor au desemnat-o pe actriţa şi cântăreaţa americană Selena Gomez drept cea mai importantă vedetă de pe Instagram.

Selena are peste 151,8 de urmăritori pe Instagram, însă balanţa a înclinat în favoarea ei graţie faptului că primeşte cele mai multe reacţii per postare, 3,8 milioane.

Cei de la Hype Auditor, citaţi de The Sun, susţin că 58% dintre urmăritorii Selenei Gomez sunt femei, iar cei mai mulţi fani ai artistei trăiesc în India, 14%.

Pe locul 2 în această ierarhie inedită se află modelul Kylie Jenner, care are aproape 137 de milioane de urmăritori pe Instagram şi primeşte în medie cam 3,6 milioane de reacţii la fiecare postare.

Pe acelaşi subiect

24% dintre fanii lui Kylie Jenner locuiesc în Statele Unite ale Americii.

Podiumul este completat de primul bărbat din această ierarhie, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Cel poreclit CR7 a depăşit bariera de 170 de milioane de urmăritori pe Instagram, dar portughezul primeşte în medie doar 2,8 milioane de reacţii la fiecare postare.

Cei mai mulţi dintre fanii lui Cristiano Ronaldo, 24%, locuiesc în India şi Iran.

Mai au un succes nebănuit pe Instagram şi Lionel Messi (126,1 milioane de urmăritori şi 2,4 milioane de reacţii per postare), Beyonce (128,1 milioane de urmăritori şi 2,3 milioane de reacţii per postare), Kim Kardashian (141,2 milioane de urmăritori şi 1,6 milioane de reacţii per postare), Ariana Grande (156,9 milioane de urmăritori şi 1,1 milioane de reacţii per postare), Justin Bieber (113,9 milioane de urmăritori şi 1,5 milioane de reacţii per postare) şi The Rock (145,7 milioane de urmăritori şi 1,2 milioane de reacţii per postare).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Selena Gomez, desemnată cea mai influentă vedetă de pe Instagram