Antena Meniu Search
x

Justin Bieber, mesaj plin de milostenie pe Instagram

Lupta lui Justin Bieber cu depresia a intrat într-o nouă fază. Artistul a postat o fotografie alb-negru pe profilul de Instagram, alături de un mesaj plin de încărcătură religioasă. 

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 11:33

Lupta lui Justin Bieber cu depresia a intrat într-o nouă fază. Artistul a postat o fotografie alb-negru pe profilul de Instagram, alături de un mesaj plin de încărcătură religioasă. 

Cântărețul, căsătorit cu modelul Hailey Baldwin la sfârșitul anului trecut, a declarat de mai multe ori în ultimele luni că se luptă cu depresia, iar surse apropiate susțin chiar se află sub tratament.

În ultima postare de pe Instagram, Justin Bieber a scris că nu îi este frică să fie vulnerabil în fața lui Dumnezeu, pe care îl descrie ca fiind "perfect și iubitor".

"Nu înceta să lupți... luptă pentru ceea ce iubești și ceea ce ești nu lăsa frica și anxietatea să câștige... Dumnezeu nu ne-a dat spirit din frică și din puterea iubirii și a unei minți limpezi. Nu am crezut adevărul despre mine nu a crezut că sunt iubit nu am crezut că sunt iertat e greu pentru mine să înțeleg. Înclin capul în rușine și mă scufund în tristețe pentru oamenii care m-au trădat. Caracterul lui Dumnezeu nu se schimbă niciodată El este la fel ieri acum și întotdeauna. El e întotdeauna bun. Nu îmi va fi frică să fiu vulnerabil în fața lui... puterea lui crește în slăbiciunea noastră. Lui Dumnezeu nu îi este frică de durerea ta și suferința ta El chiar le primește. Veniți la mine toți cei ce sunteți obosiți și copleșiți și vă voi da odihnă! Acestea sunt cuvintele lui Iisus. Este speranță și e în El. El te iubește și are grijă de tine. Pentru că Dumnezeu a iubit atât de mult lumea că și-a dat singurul fiu pentru ca toți ce cred în El să nu moară ci să aibă viață veșnică.! Ești ceea ce ești și El te accepta așa! Te iubește și te iartă și te primește în brațele lui de fiecare dată când greșești. El e un Dumnezeu perfect și iubitor care te adoră", a scris Justin Bieber pe Instagram, alături de un selfie alb negru.

În urmă cu câțiva ani, artistul era deseori surprins cu tinere modele, alături de care petrecea zile întregi pe iaht.

Justin Bieber

În vârstă de 25 de ani, Bieber are peste 110 milioane de urmăritori pe Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Justin Bieber, mesaj plin de milostenie pe Instagram