Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ştefan Gheorghe, un român adoptat de o familie din Islanda, a ajuns primul star islandez de filme pentru adulţi

Un român adoptat de o familie din Islanda a ajuns primul star de filme pentru adulţi cu cetăţenie islandeză.

de Redactia Observator

la 09.01.2018 , 16:38

Ştefan Gheorghe, un român adoptat de o familie din Islanda, a ajuns primul star islandez în filmele pentru adulţi - Iceland Monitor

Un român adoptat de o familie din Islanda a ajuns primul star de filme pentru adulţi cu cetăţenie islandeză.

Ştefan Octavian Gheorghe a fost adoptat în copilărie dintr-un orfelinat din România, de o familie islandeză, și a ajuns vedetă de televiziune după ce a încrcat să își găsească mama biologică, într-un show intitulat Stöð 2, au precizat jurnaliştii de la Iceland Monitor.

Ştefan a intrat în industria filmelor pentru adulți și este primul star islandez de filme pentru adulţi. Sub numele 'de scenă' Charlie Keller, Ștefan și-a început cariera în luna august și a devenit rapid faimos.

Articolul continuă după reclamă

"Am devenit faimos și pentru show, și pentru filmele în care am apărut, în același timp. Eram în Barcelona cu un prieten și aveam bilete de avion pentru zboruri diferite. Eu am ratat zborul pentru că am încurcat datele și am rămas în Barcelona. Am cunoscut pe plajă un actor de filme pentru adulți și un producător care lucra pentru companii mari din industrie, în Europa. Așa a început totul. Am fost reticent la început, dar apoi mi-am dat seama că se pot face mulți bani în această industrie", a declarat românul pentru Iceland Monitor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Ştefan Gheorghe, un român adoptat de o familie din Islanda, a ajuns primul star islandez de filme pentru adulţi