Antena Meniu Search
x

Crăciunul la Săvârşin, alături de Regele Mihai

La Savarsin, Regele Mihai, Regina, fiica lor - Principesa Margareta si nepotul - Principele Nicolae s-au strans in jurul bradului.

Vezi și

Craciunul in familia regala are un parfum de poveste. La Savarsin, Regele Mihai, Regina Ana, fiica lor - Principesa Margareta si nepotul Principele Nicolae s-au strans in jurul bradului. Iar astazi au primit colindatori si au impartit daruri.

Domeniul Săvârşin este locul unde, de zece ani încoace, Familia Regală se adună în fiecare an pentru sărbători. La Castel, Crăciunul se simte pretutindeni.

Curcanul umplut este una dintre specialităţile Casei Regale. La fel şi budinca, adusă din Anglia de Principele Nicolae, oaspetele de onoare din acest an. 

Fiica Regelui Mihai, Principesa Margareta, este cea care a supravegheat atent toate pregătirile pentru masa de Crăciun.

Pe acelaşi subiect

Bradul a fost deja împodobit în salon. Iar sub el aşteaptă cadoruile. Fiecare are povestea lui. Regina Ana a fost cea surpinsă total în acest an.

Dimineaţa de Ajun a început însă în afara castelului. Regele Mihai are 89 de ani, dar nu renunţă la pasiunea de-o viaţă - şofatul. De dimineaţă a condus singur automobilul pe Valea Trotuşului, ca să împartă daruri celor sărmani. Familia regală a mers apoi din casă în casă. 

În fiecare Ajun de Crăciun, Regele Mihai şi restul Familiei Regale primesc colindătorii la Castel. Cu ceai cald, cozonac şi ţuică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Crăciunul la Săvârşin, alături de Regele Mihai