Antena Meniu Search
x

MESAJ emoţionant postat de Principesa Maria pentru Regele Mihai. Postarea a devenit virală (FOTO)

Principesa Maria a postat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu Regele Mihai, însoțită de un mesaj emoționant.

Principesa Maria a postat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu Regele Mihai, însoțită de un mesaj emoționant.

"Tatăl meu. Întotdeauna în inima mea”, este mesajul Principesei Maria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Postarea principesei Maria, al cincilea copil al Regelui Mihai I de România, a devenit virală, fiind distribuită de peste 150 de ori.

La începutul lunii aprilie, Familia Regală a anunţat că starea de sănătate a regelui, grav bolnav, este stabilă, acesta fiind supravegheat permanent de o echipă medicală.

Regele Mihai I - ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani - s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » MESAJ emoţionant postat de Principesa Maria pentru Regele Mihai. Postarea a devenit virală (FOTO)