Antena Meniu Search
x

Viorel Lis e maestru la preparat carne pe grătar

Viorel Lis şi-a revenit spectaculos. Şi i-a venit pofta de grătar. Aşa că, împreună cu Oana, a plecat din Bucureşti, undeva lângă Giurgiu.

Vezi și

 Viorel Lis şi-a revenit spectaculos. Şi i-a venit pofta de grătar. Aşa că, împreună cu Oana, a plecat din Bucureşti, undeva lângă Giurgiu. Chiar fostul primar a pregătit grătarul. A jucat ping-pong cu prietenii şi a făcut glume chiar pe seama lui.

Au trecut trei săptămâni de când Viorel Lis ieşea din platoul Acces Direct pentru a primi îngrijiri medicale. Tensiunea fostului primar a urcat îngrijorător după ce cineva l-a acuzat de proxenetism. De atunci, soţia sa Oana nu mai are linişte. L-a ţinut departe de scandal şi de excese. Iar la sfârşit de săptămână i-a făcut o surpriză. L-a scos la un grătar cu prietenii.

Viorel nu iese din cuvântul Oanei. Întrerupe jocul, dar găseşte repede altceva de făcut. Grătarul. Fostul primar a vrut cu tot dinadinsul să fie bucătarul întâlnirii. Atât cât i-a permis soţia. De când s-a îmbolnăvit, Oana nu îl scapă din ochi.

Oricum, Lis pare să aibă un tonus bun. Simţul umorului i-a revenit, aşa că glumeşte chiar pe seama lui. Micile pierderi de memorie au venit cu timpul. De câţiva ani, Viorel Lis are probeme grave din cauza diabetului şi a unor afecţiuni la coloană, care necesită tratament zilnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Viorel Lis e maestru la preparat carne pe grătar