Antena Meniu Search
x

Zodiacul compatibilităţii SEXUALE! Vezi cu ce parteneri vei avea EXPERIENŢE DE VIS în dormitor, dar şi cei de care mai bine te-ai feri!

Ne alegem partenerul în funcţie de felul în care ne face să ne simţim în preajma sa, după lucrurile pe care le avem în comun, pentru că ne atrage, pentru idealurile pe care le creăm, pentru că găsim în el trăsături esenţiale ale celui lângă care dorim să ne petrecem cel mai mult timp. Un alt aspect extrem de important în alegerea persoanei lângă care să ne trăim dimineţile este compatibilitatea sexuală. Spunem extrem de important, pentru că relaţiile sexuale, susţin psihologii, stau la baza armoniei în viaţa de cuplu.

Ne alegem partenerul în funcţie de felul în care ne face să ne simţim în preajma sa, după lucrurile pe care le avem în comun, pentru că ne atrage, pentru idealurile pe care le creăm, pentru că găsim în el trăsături esenţiale ale celui lângă care dorim să ne petrecem cel mai mult timp. Un alt aspect extrem de important în alegerea persoanei lângă care să ne trăim dimineţile este compatibilitatea sexuală. Spunem extrem de important, pentru că, relaţiile sexuale, susţin psihologii, stau la baza armoniei în viaţa de cuplu.

Vă prezentăm mai jos o serie de detalii din care puteţi înţelege mai bine compatibilităţile sexuale între zodii, lucru ce vă va ajuta cu siguranţă în alegerea următorului partener, sau pentru a intui picanteriile din dormitor la care visează actualul.

Berbec

Femeile: Pentru că sunt foarte impulsive, sunt adesea complicate şi greu de înţeles. Sunt spontane, şarmante şi temperamentale. Sunt foarte entuziaste în pat şi ideea de act sexual „animalic” le excită la maxim, de aceea muşcăturile, zgârieturile şi semnele pasiunii sunt foarte comune după sexul cu o femeie-berbec. 

Bărbaţii: Neconvenţional şi pasional, sexul cu un bărbat-berbec nu va fi uitat uşor. Sunt energici, carismatici, inventivi şi imprevizibili. În pat, se aşteaptă că partenera lor să contribuie activ la propria-i satisfacere. Sunt nerăbdători, aşa că preludiul este aproape întotdeauna inexistent sau foarte scurt.

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Berbec, Fecioara, Balanţă, Capricorn 

Zodii compatibile sexual: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, Peşti 

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Scorpion 

Taur 

Femeile: Sunt vulnerabile şi posesive. Senzuale şi seducătoare, te vor atrage cu limbajul corporal căruia pur şi simplu nu-i poţi rezistă. Au un apetit sexual foarte generos, aşa că frecvenţa actelor sexuale nu va fi niciodată... dezamăgitoare. 

Bărbaţii: Actul sexual nu poate fi satisfăcător pentru tauri dacă nu au parte de un context favorabil. Diversitatea sexuală şi experimentele nu îi atrag foarte tare, însă, pe de altă parte, îşi stăpânesc foarte bine „repertoriul”. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Berbec, Taur, Scorpion, Vărsător 

Zodii compatibile sexual: Rac, Balanţă, Capricorn, Peşti 

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Fecioara, Săgetător 

Gemeni 

Femeile: Carismatice şi isteţe, femeile-gemeni pur şi simplu detestă monotonia. Nu se vor opri de la nimic când vine vorba de satisfacerea curiozităţilor şi a fanteziilor sexuale. Despre nativele acestei zodii se spune că fac cel mai mult sex pentru că au nevoie să-şi satisfacă toate dorinţele şi „curiozităţile”. 

Bărbaţii: Urăsc rutină şi sunt mânaţi de dorinţa de a-şi duce la bun sfârşit propriile „planuri” şi dorinţe ascunse. De multe ori bărbaţii-gemeni sunt percepuţi că ipocriţi, inclusiv în viaţă sexuală şi de cuplu, însă în realitate sunt doar neînţeleşi. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Gemeni, Fecioara, Scorpion 

Zodii compatibile sexual: Berbec, Leu, Balanţă, Săgetător, Vărsător 

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Capricorn, Peşti 

Rac 

Femeile: Sunt sensibile şi le place stabilitatea în tot ce are legătură cu viaţă amoroasă. Odată ce i-ai câştigat încrederea, însă, femeia-rac va face orice pentru a te satisface din punct de vedere sexual. 

Bărbaţii: Sunt atraşi de femeile foarte frumoase, au gusturi foarte sofisticate şi sunt percepuţi, de mult ori, că fiind „pretenţioşi”. În pat racii preferă să fie profesori, să conducă, să dea indicaţii şi să ofere răsplată sau mici pedepse cu tentă erotică.

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Rac, Leu, Capricorn 

Zodii compatibile sexual: Taur, Fecioara, Rac, Peşti 

Zodii incompatibile sexual: Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător, Vărsător 

Leu 

Femeile: Leoaicelor le place să fie admirate, să flirteze, să incite. În viaţă sexuală sunt total imprevizibile, în special pentru că se ghidează întotdeauna după stare. Preferă să fie dominate de partener, iar „sarcina” partenerilor este să le admire corpul şi frumuseţea. 

Bărbaţii: Oferă-i leului un compliment şi îţi va oferi în schimb o noapte de plăcere! Leilor le place să domine în pat, iar dacă partenerei îi place să se lase condusă, pot face o pereche cu adevărat explozivă. Cel mai puternic stimul sexual pe care îl poţi oferi unui Leu este să îi „gâdili” vanitatea. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Rac, Fecioara, Scorpion, Vărsător 

Zodii compatibile sexual: Berbec, Gemeni, Leu, Balanţă, Săgetător 

Zodii incompatibile sexual: Capricon, Peşti, Taur 

Fecioară

Femeile: Conservatoare şi cu standarde foarte ridicate, nu e de mirare că femeile din această zodie rămân, de multe ori, singure. Experienţă sexuală cu o Fecioara, însă – dacă se ajunge acolo - este cu totul diferită. Chiar dacă nu vine cu „condimente” clasice, te va vrăji cu timiditatea şi prospeţimea ei. 

Bărbaţii: Dorinţa de perfecţiune a bărbaţilor-fecioara îi ghidează şi în viaţă sexuală. Adevăraţi cavaleri în pat, nativii acestei zodii nu se tem de femeile dominante, agresive sau zgomotoase, ci reuşesc cumva să încorporeze toate aceste „preferinţe” sau calităţi în actul sexual pus în scenă de el. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Gemeni, Vărsător 

Zodii compatibile sexual: Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn 

Zodii incompatibile sexual: Berbec, Taur, Leu, Balanţă, Săgetător, Peşti 

Balanţă

Femeile: Deşi adesea sunt foarte pretenţioase şi cu atitudine de diva, faptul că sunt atât de şarmante te face să treci cu vederea peste toate aceste mici „neajunsuri”. Aşadar, dacă îi satisfaci toate criteriile Balanţei, vei avea parte de o noapte lungă de plăceri nebănuite. Atenţia la detalii şi felul rafinat de a face dragoste sau sex sunt... memorabile. 

Bărbaţii: Sunt foarte dornici să îşi satisfacă partenera, atâta timp cât această le explică ce anume o stârneşte. Sunt atraşi de ţinutele frumoase şi sunt foarte atenţi la detalii, inclusiv în timpul actului sexual. Bărbaţii-balanţă sunt foarte bine informaţi în privinţa anatomiei femeii şi vor folosi aceste cunoştinţe în folosul... amandurora.

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Berbec, Taur, Balanţă 

Zodii compatibile sexual: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător 

Zodii incompatibile sexual: Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn 

Scorpion 

Femeile: Considerate a fi cele mai sexi native ale zodiacului, Scorpioancele se dedică trup şi suflet obţinerii plăcerii. Atenţia la detalii, firea experimentală şi entuziastă fac din nativele acestei zodii adevărate revelaţii în pat. 

Bărbaţii: Sunt poate cei mai pasionali nativi ai zodiacului, au o imaginaţie fantastică şi o abilitate extraordinară de a se concentra înspre obţinerea lucrurilor pe care şi le doresc, inclusiv în pat. Din cauza că sunt foarte entuziaşti, adesea pot fi percepuţi că fiind uşor agresivi în timpul actului sexual. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Berbec, Taur, Scorpion, Săgetător, Vărsător 

Zodii compatibile sexual: Rac, Fecioara, Capricorn, Peşti 

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Balanţă 

Săgetător 

Femeile: Sunt sincere, nu se tem să îşi asume riscuri şi să se manifeste exact aşa cum simt. În timpul actului sexual, însă, pot fi destul de egoiste. Se vor juca, îşi vor tachina partenerul, îl vor aduce pe culmile plăceri şi apoi, brusc... se vor opri. Aşadar, dacă vrei să ai o viaţă sexuală împlinită alături de o femeie-săgetător, trebuie să ştii să îţi iei singur „obiectele plăcerii”. 

Bărbaţii: Nativii acestei zodii consideră că sexul este doar o activitate distractivă, care nu trebuie să fie luată prea în serios. Se simt bine alături de femei deschise la experimente sexuale. Sunt mai degrabă recunoscuţi pentru frecvenţa actelor sexuale decât pentru... lungimea lor. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Scorpion, Săgetător 

Zodii compatibile sexual: Berbec, Gemeni, Leu, Balanţă, Vărsător 

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Fecioara, Capricon, Peşti 

Capricorn 

Femeile: Au nevoie să fie satisfăcute în pat. Se excită uşor şi vor să aibă parte de o anumită “frecvenţa” a actelor sexuale. Le place să conducă şi să experimenteze, uneori socandu-şi partenerul.

Bărbaţii: Sunt foarte senzuali şi pasionali. Nu le place să fie tachinaţi şi urăsc „teasing-ul” pentru că nu au niciun pic de răbdare. Le plac femeile active în pat, sunt intuitivi şi pot simţi şi anticipa nevoile partenerei.  

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn 

Zodii compatibile sexual: Taur, Fecioara, Scorpion, Peşti 

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător 

Vărsător 

Femeile: Sunt indecise şi neconvenţionale, însă asta face parte din farmecul lor. Au nevoie de un partener care să le facă să se simtă cu adevărat femei. Preludiul este foarte important pentru ele, însă odată ce s-au „încălzit” sunt gata să exploreze orice. 

Bărbaţii: La fel că pentru femeile-vărsător, preludiul este foarte important. Le place să încerce mereu poziţii noi, să aibă experienţe sexuale „neobişnuite”, iar viaţă sexuală alături de un vărsător nu este niciodată plictisitoare. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Leu, Scorpion, Peşti 

Zodii compatibile sexual: Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător, Vărsător 

Zodii incompatibile sexual: Taur, Rac, Fecioara, Capricorn 

Peşti 

Femeile: Sunt foarte libere din punct de vedere sexual şi deschise la orice propunere. Intuitive şi sensibile, anticipează şi vin în întâmpinarea nevoilor partenerilor. Îţi va folosi toate fanteziile şi te va duce pe culmile plăcerii reinterpretandu-le şi transformându-le conform propriei imaginaţii sexuale. 

Bărbaţii: Sunt imprevizibili şi le este aproape imposibil să rămână fideli. Sunt aventuroşi din punct de vedere sexual şi adesea sunt atraşi de experienţele de tip sado-maso. 

Zodii pentru flirt şi aventuri de-o noapte: Balanţă, Vărsător, Peşti, Taur 

Zodii compatibile sexual: Berbec, Rac, Scorpion, Capricorn 

Zodii incompatibile sexual: Gemeni, Leu, Fecioara, Săgetător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Zodiacul compatibilităţii SEXUALE! Vezi cu ce parteneri vei avea EXPERIENŢE DE VIS în dormitor, dar şi cei de care mai bine te-ai feri!