Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 septembrie 2023. Monumentul ridicat în memoria marelui Ivan Patzaichin a fost inaugurat în Tulcea

Observator de bine, 11 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.09.2023, 14:37

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 septembrie 2023

1) Performanţă fantastică pentru România la turneul de tenis US Open. Jucătoarea de 17 ani Mara Gae a câştigat finala de junioare la dublu, alături de Anastasia Gureva.

2) Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar şi-au păstrat titlul mondial la vâsle în mare stil. Cele două sportive au reuşit a 26-a victorie consecutivă la competiţia organizată la Belgrad şi s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

3) Monumentul ridicat în memoria marelui Ivan Patzaichin a fost inaugurat în Tulcea. Un sculptor i-a dedicat o columnă de 25 de metri înălţime, care marchează acum şi poarta de intrare în Delta Dunării.

4) Cel mai râvnit trofeu din Statele Unite a ajuns la Bucureşti. Mingea de argint decernată câştigătoarei Super Bowl este expusă la Muzeul Fotbalului.

5) Cristiano Ronaldo vine în ajutorul victimelor cutremurului din Maroc. Starul portughez a decis să îi găzduiască gratuit pe supravieţuitori în hotelul său de lux din Marrakech.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 septembrie 2023. Monumentul ridicat în memoria marelui Ivan Patzaichin a fost inaugurat în Tulcea