Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 iunie 2023. Cel mai spectaculos drum din lume se pregăteşte de deschidere

Observator de bine, 15 iunie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.06.2023, 11:08

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 iunie 2023

1) Jennifer Lopez a strălucit la un eveniment încălţată cu o pereche de sandale fabricate la Sibiu. Actriţa a ales acelaşi brand românesc şi în 2022, la premiera filmului "Marry Me".

2) Înmatriculările de autoturisme electrice noi din România s-au dublat în luna mai şi au ajuns la 10% din totalul pieţei. Cel mai cumpărat model din 2023 este Dacia Spring, cu 2.550 de unităţi vândute.

3) Celebrul britanic Charlie Ottley ne-a făcut un brand de ţară nou, pe care la final şi l-a tatuat pe braţ. Jurnalistul a realizat până acum 50 de spoturi despre România, care au rulat pe postul de televiziune BBC.

4) O italiancă s-a mutat definitiv în România, după ce a venit să-şi viziteze tatăl stabilit la noi în ţară. Tânăra a urmat două facultăţi la Cluj, iar apoi şi-a deschis o şcoală de dresaj canin.

5) Cel mai spectaculos drum din lume se pregăteşte de deschidere săptămâna viitoare. Transfăgărăşanul, supranumit "drumul dintre nori", va putea fi circulat timp de 4 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 iunie 2023. Cel mai spectaculos drum din lume se pregăteşte de deschidere