Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 iunie 2023. Fondurile pentru programul Casa Verde, din regiunea nord vest, s-au epuizat în 3 minute

Observator de bine, 8 iunie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 08.06.2023, 15:41

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 iunie 2023

1) Trei minute: atât a durat până când fondurile pentru programul Casa Verde, din regiunea nord vest, s-au epuizat. 12.000 de persoane din cele 6 judeţe ale regiunii au apucat să se înscrie, cele mai multe din Bihor şi Cluj.

2) Frumuseţea vine în toate felurile. Este mottoul după care se ghidează şi participanţii la concursul Atipic Beauty, desfăşurat la Oradea. 12 tineri în scaune rulante au prezentat ţinute spectaculoase ale unor designeri renumiţi şi au strălucit în lumina reflectoarelor.

3) Cel mai mare rubin din lume va fi scos la licitație peste doar câteva zile, la New York. Este vorba de o piatră prețioasă, de 55 de carate, denumită  "Estrela de Fura" sau "Steaua din Fura".

4) O femeie din Statele Unite a dat lovitura de două ori în doar două luni. A câştigat un milion de dolari după ce a răzuit un loz norocos şi încă un milion la doar câteva săptămâni distanţă. Şansele matematice pentru o astfel de reuşită sunt de unu la 71 de miliarde.

5) Cel mai mare festival al florilor din ţară va fi organizat în weekend în parcul Drumul Taberei din Bucureşti. Vor fi amenajate 13 grădini tematice cu mii de plante perene, flori, ierburi decorative şi arbori. Trei zile durează pregătirile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 iunie 2023. Fondurile pentru programul Casa Verde, din regiunea nord vest, s-au epuizat în 3 minute